Medewerker Receptie | Facility Host (Parttime, 20-30 uur) – Stichting BKR – Tiel

Medewerker Receptie | Facility Host (Parttime, 20-30 uur) – Stichting BKRTiel

In verband met een collega die met pensioen gaat, zijn we op zoek naar een multifunctionele medewerker aan de Receptie. In deze belangrijke representatieve rol wordt jij het gezicht van Stichting BKR. De receptie is de centrale ruimte waar alle bezoekers, leveranciers en collega’s aankomen. Hier worden bezoekers iedere dag een warm welkom gegeven. In de rol van Medewerker Receptie ben jij een representatieve duizendpoot. Je bent ons eerste aanspreekpunt voor al onze bezoekers. Je heet men welkom, je houdt bij wie er aanwezig is en vertrekt, je zorgt ervoor dat desbetreffende collega’s op de hoogte zijn van de aankomst van gasten. Dit houdt ook in dat je de inname en uitgifte van bezoekerspassen verzorgt.

Je ondersteunt de interne servicedesk. Hierbij kan je denken aan het verzorgen van bestellingen, het uitvoeren van lichte administratieve werkzaamheden en zorg dragen voor de uitvoering van ons beveiligingsbeleid. Ook kan je optreden als Facility Host op door Stichting BKR eigen georganiseerde evenementen.

Verder bied je gevraagd- en ongevraagd ondersteuning bij facilitaire werkzaamheden in de breedste zin van het woord.

De afdeling Facilitaire Zaken zorgt, binnen de operationele kader van Stichting BKR, voor de ontwikkeling, implementatie alsook uitvoering van het facilitair beleid. Al onze Facilitaire collega’s staan op de loonlijst van Stichting BKR zelf, waardoor het een hecht team is.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?