Medewerker planning (m/w/d) met kennis Duitse taal – Verasol – Venlo

Verasol is uitgegroeid tot een kwaliteitsmerk in outdoor living. Verasol ontwikkelt en produceert een compleet en hoogwaardig assortiment op maat gemaakte aluminium veranda’s, tuinkamers, glazen schuifsystemen en bijpassende accessoires.

Het bedrijf is opgericht in 2001 en beschikt over een ‘state of the art’ productiefaciliteit en distributiecentrum in Wachtendonk (Duitsland). In Wachtendonk is het hoofdkantoor gevestigd. Daarnaast heeft Verasol in 2019 een digital/marketing office hub gevestigd te Eindhoven. Verasol heeft divers en enthousiast team van 175 werknemers.

In de laatste jaren heeft het bedrijf een dubbel digit groei weten te realiseren, gedreven door de consumenten trend om het buitenseizoen te verlengen met kwalitatieve leefruimte oplossingen.

Verasol is actief in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België via een eigen winkel netwerk (in NL&DUI), geselecteerde dealers en distributeurs. Verasol is een portfoliobedrijf binnen de Outdoor Living Group BV van AAC Capital.

We zoeken daarom zo snel mogelijk een nieuwe Medewerker planning (m/w/d)

Bij deze functie horen de volgende verantwoordelijkheden:

– Plannen van montageafspraken
– Verantwoordelijk voor het achtervolgen van afspraken
– Analyse van afwijkingen van afspraken
– Regelmatige samenwerking met hoofdplanner, monteurs en projectleider

Wat wij zoeken
– Teamplayer
– Communicatief vaardig in woord en geschrift
– Stressbestendig
– Snel kunnen schakelen
– Flexibel

Wat wij bieden

Een verantwoordelijke functie met een salaris passend bij ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt hiervoor een fijne en informele werksfeer, waarbij je afwisselend en zelfstandig te werk kan gaan. Verder de kans je hier verder te ontwikkelen en te groeien binnen het bedrijf.

Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?