Medewerker Personeelsrestaurant – Ziekenhuis Gelderse Vallei – Ede

Ziekenhuis Gelderse Vallei logo

Jouw baan
Ziekenhuis Gelderse Vallei staat bekend om expertise op het gebied van voeding, sport en bewegen. Wij bieden gezonde voeding aan op een prettige en passende manier voor iedere patiënt, bezoeker en medewerker in het ziekenhuis. Als medewerker in ons personeelsrestaurant draag jij bij aan het fysiek gezond houden van onze medewerkers.

Wat breng jij mee

– passie voor gezonde voeding en gastvrijheid, dat straal je uit en breng je over op de klanten en je collega’s
– een afgeronde opleiding tot horecamedewerker en hebt de nodige ervaring opgedaan in de horeca
– een echte aanpakker, flexibel, stressbestendig en accuraat
– je weet wat er nodig is om veiligheid en kwaliteit te borgen, zo heb je tenminste kennis van de HACCP- richtlijnen

Hier ga je werken
Het personeelsrestaurant is maandag tot en met vrijdag geopend voor alle medewerkers van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Hier wordt elke dag tussen 11.30-13.30 uur een gevarieerd menu aangeboden. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen en het bereiden van diverse lunchgerechten, het verrichten van controle werkzaamheden, het verrichten van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Recepties, aangeklede borrels, lunches, koude/warme buffetten, evenementen en diners worden ook verzorgd door het personeelsrestaurant. Een dagdienst is van 07.00-15.00 uur. Je focus ligt op kwaliteit, gastvrijheid en het verschil maken binnen ons personeelsrestaurant, je bent immers het visite kaartje voor onze eigen medewerkers binnen het Ziekenhuis!

Bij ons krijg je

– een 0-uren contract in een afwisselende en boeiende baan in een dynamisch ziekenhuis.
– de functie is gewaardeerd in schaal 25 van de CAO voor Ziekenhuizen (minimaal € 1.806 en maximaal € 2.600 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week)
– arbeidsvoorwaarden conform de cao Ziekenhuizen. Wij bieden onder andere een vaste eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?