Medewerker logistiek weekend/vakantie – Treant zorggroep – Hoogeveen

Logo Treant Zorggroep

Wat ga je doen
Als medewerker logistiek bestaan je werkzaamheden uit het transporteren van maaltijden, linnengoed en bestelde goederen binnen de locatie Weidesteyn. Het ophalen van afval, opruimen en het transporteren van verdere diverse transportwerkzaamheden, jij draait er je hand niet voor om!

Waar ga je werken
Je gaat aan de slag binnen het centrum voor hoogcomplexe, chronische en revalidatiezorg, Weidesteyn. Weidesteyn heeft een breed aanbod van diensten op het gebied van verpleging en verzorging. Van permanente bewoning met intensieve zorg en begeleiding tot revalidatie, tijdelijke zorg en dagbehandeling. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorg aan volwassenen.

Wie zoeken wij
Wij zoeken een enthousiaste en meedenkende collega die bereid is in de weekenden te werken. Je hebt een dienstverlenende en service gericht instelling waarbij je het belangrijk vindt dat kwaliteit en resultaat voorop staan. Je hebt een relevant vmbo diploma op zak en je hebt kennis van HACCP. Daarnaast kan je goed zelfstandig werken, ben je oplettend en ga je ordelijk en systematisch te werk. Herken jij je in onze kernwaarden betrokken, duidelijk en ondernemend? Dan zoeken wij jou!

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?