Medewerker klantenservice PostNL Pakketten – Leeuwarden

Logo PostNL

Wat bieden wij jou
€ 9,87 bruto per uur vanaf 21 jaar en ouder
8,33% vakantiegeld
Een rooster op basis van jouw beschikbaarheid
Een betaalde training

Wie ben jij
Je gaat graag het gesprek aan met de klant, en je vindt het leuk om diverse vragen te beantwoorden. Verder..

Ben jij vaardig met computers en maak jij computersystemen je snel eigen. Je navigeert en registreert tijdens het gesprek in diverse systemen.
Is jouw Nederlandse taalvaardigheid goed in woord en geschrift.

Wat ga je doen
Als klantenservice medewerker bij PostNL sta je klanten via de telefoon en chat te woord over pakketten. De klant belt met diverse vragen over bijvoorbeeld de status van een verzending van een pakket, de kosten van het verzenden van een pakket of de openingstijden van een PostNL servicepunt.
De klant kan ook bellen om een klacht in te dienen. De klachten kunnen gaan over de beschadiging van een pakket, of een brief die nooit aangekomen is. Als klantenservice medewerker weet jij hier goed mee om te gaan en kan je je verplaatsen in het gevoel van de klant. Je weet goed door te vragen om de vraag of klacht helder te krijgen om dit vervolgens goed te kunnen beantwoorden.

Waar ga je werken
Als klantenservice medewerker PostNL ga je aan de slag bij Cendris Customer Contact. Medewerkers van Cendris kunnen zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën. Er heerst een informele werksfeer, waar eenieder zichzelf kan zijn! Binnen Cendris is er veel ruimte en flexibiliteit om bij te dragen aan het succes. Daarnaast is er ook nog ruimte om te werken aan je eigen ontwikkeling.

Je kan op 12 januari of 26 januari starten met een fulltime training. De training duurt twee weken van 09:00 uur tot 16:00 uur, en is deels op kantoor en deels vanuit huis. Na training ga je een weekje op kantoor bellen onder begeleiding. Daarna ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan!

De afdeling is op maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 uur tot 20:00 uur. Op zaterdag is de afdeling geopend van 09:00 uur tot 16:00 uur, en op zondag van 11:15 uur en 14:30 uur en van 20:00 uur tot 21:00 uur.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?