Medewerker klantenservice – Nationale Nederlanden – Arnhem

Nationale Nederlanden logo

Bij Nationale Nederlanden kom je in een organisatie terecht met een gemoedelijke sfeer en waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je start met een salaris van €12,94 waarbij je al groeit naar €14,14 wanneer je beide WFT’s in the pocket hebt en op een goede performance zit! Daarbij is Nationale Nederlanden een werkgever die bottum-up werkt waardoor jouw input ook echt telt!

Wat bieden wij jou
Een startsalaris van €12,94 per uur
Een overeenkomst voor 28 – 36 uur
Het behalen van je WFT basis en schade particulier
Een baan voor de lange termijn
Een warm, behulpzaam en professioneel team

Wie ben jij
Wie is onze klantenservice medewerker voor Nationale Nederlanden?

Je hebt bij voorkeur mbo niveau 4 of hbo werk- en denkniveau;
Je bent beschikbaar voor de lange termijn;
Je bent empathisch en commercieel ingesteld;
Je kunt goed luisteren en doorvragen;
Je schakelt snel tussen diverse systemen;
Je weet ontspannen en deskundig te blijven tijdens complexe gesprekken en neemt de regie om ook vanuit huis je collega’s te benaderen om je te helpen;

Wat ga je doen
In de functie van klantenservice medewerker hou jij je bezig met klantvragen over schadeverzekeringen bij Nationale-Nederlanden. Bij schadeverzekeringen kun je denken aan woon-, auto- en reisverzekeringen. Bestaande (en potentiële) klanten bellen jou omdat ze een wijziging willen aanbrengen aan hun verzekering, voor een handeling als een adreswijziging of als ze een (extra) verzekering af willen sluiten. Jij informeert de klant en wijst ze op onze dekkingen en waarom ze bij Nationale-Nederlanden aan het juiste adres zijn. Je sluit de verzekering af die past bij de klant in zijn of haar situatie. Door jouw heldere communicatie en klantvriendelijkheid zorg jij ervoor dat klanten tevreden weer ophangen!

Het informeren van potentiële en bestaande klanten m.b.t. schadeverzekeringen
Het afsluiten van schadeverzekeringen
Overige wijzigingen uitvoeren zoals adreswijzigingen
Je bent werkzaam en flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 18.00 uur

Waar ga je werken
Je start op maandag 16 november met een fulltime opleiding van vijf weken welke digitaal zal plaats vinden. Er wordt in elk geval tot 1 april 2021 thuis gewerkt, waardoor het extra belangrijk is dat jij een goede thuiswerk plek hebt. Nationale Nederlanden zorgt ervoor dat jij een laptop, telefoon en eventueel een extra scherm en toetsenbord krijgt. Normaliter werd gewerkt vanuit het OHRA gebouw in Arnhem vanuit waar we hopen in april weer te gaan werken. In het OHRA gebouw is ook een fitnessruimte, een grote luxe bedrijfskantine en een tafeltennistafel en airhockeytafel te vinden. Ook is er op elke afdeling een koffiecorner waar een verse fruitmand staat en je allerlei soorten koffie en thee kunt pakken. Wij als Tempo-Team zitten Inhouse bij de klant waardoor je makkelijk en snel bij ons langs kunt komen als je een vraag hebt of even een praatje wil maken.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?