Medewerker KCC – Area Reiniging – Emmen

Area Reiniging logo

Wij bieden
Vind jij uitstekende klantenservice het belangrijkste dat er is? Kom dan werken als medewerker KCC bij Area Reiniging in Emmen!
Het KCC is verantwoordelijk voor alle inkomende telefoongesprekken, mail en uitgaande post. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, maak je milieupasjes aan en informeer jij burgers over nieuwe afspraken of wijzigingen. Het KCC is elke werkdag geopend tussen 08.00 – 16.30 uur.

Wij vragen
Dat je een echte teamspeler bent, je helpt elkaar waar nodig. Dit betekent ook dat jij flexibel bent en extra kan werken bij bijvoorbeeld verlof van een collega. Aantoonbare werkervaring in KCC/receptie is een must. Verder ben je klantgericht, communicatief vaardig en weet jij als geen ander in te spelen op de vragen van de burger en klanten.

Arbeidsvoorwaarden
Je wordt ingeschaald in schaal D van de GEO cao. We zijn op zoek naar iemand ter vervanging van ziekte, waarbij we niet precies weten om hoeveel weken het zal gaan. Je werkt ongeveer 24-32 uur per week.

Waar ga je werken?
Met circa 160 medewerkers houdt Area Reiniging zich bezig met de inzameling en verwerking van afvalstromen en het reinigen van openbare ruimtes, bestrijding van gladheid en plaagdieren in de gemeenten Emmen, Hoogeveen, Coevorden en Oldambt. Dit bewerkstelligt Area door op een klantgerichte wijze de hoogste kwaliteit van operationele dienstverlening te realiseren.
Afval bestaat uit veel waardevolle grondstoffen. Area ziet het als haar missie om gemeenten, bewoners en bedrijven te helpen al die waardevolle grondstoffen terug te winnen. Meer recycling leidt tot kostenvermindering, een schone, groene omgeving en nieuwe bedrijvigheid en banen in de regio.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?