Medewerker intake en service – Politie – Basisteam Groningen-Noord – Groningen

Logo politie
Logo politie

Basisteam Groningen-Noord zoekt twee medewerkers intake & service! Ben jij klantvriendelijk en leg je gemakkelijk contact met anderen? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Als medewerker intake & service heb je dagelijks contact met burgers en collega’s. Je voert intakegesprekken en neemt aangiftes op (met uitzondering van zedenzaken en mensenhandel). Daarbij beoordeel je de behoefte en bepaal je welke vervolgstappen nodig zijn. Ook verwerk je telefonische aangiftes die opgenomen zijn door medewerkers van het Regionaal Service Centrum. Je werkt met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen het dienstverleningsproces. Met de informatie die je van burgers en collega’s krijgt stel je processen verbaal op zodat de opvolging en/of vervolging gestart kan worden. Verder kun je ingezet worden voor monitoring en termijnbewaking, het uitkijken van camerabeelden en het maken van oproepen voor burgernet en social media. Tot slot ben je alert op ieders veiligheid in het gebouw en spreek je mensen daar op aan.

Je draait voornamelijk dagdiensten, maar een weekenddienst of werken op feestdagen komt regelmatig ook voor. In de toekomst kunnen ook periodieke avonddiensten voorkomen

Waar ga je werken?
De Eenheid Noord-Nederland is een uitgestrekt, waterrijk en dunbevolkt gebied. District Groningen bestaat uit zeven basisteams, de districtsrecherche en een Flexteam. Een derde deel van de bevolking van de provincie woont in de stad Groningen. Groningen is een echte studentenstad en kent vele evenementen. De stad Groningen kent drie basisteams met een goede onderlinge samenwerking. Basisteam Groningen-Noord bestaat uit ongeveer 110 fte. Ons werkgebied omvat Groningen-Noord, daarin de wijken zoals Beijum en Lewenborg, Paddepoel, Selwerd, Oosterparkwijk en Indische Buurt en het omliggende dorp Ten Boer. Onze wijken kenmerken zich door een gebied met daarin veel jeugdzaken en huiselijk geweld.

De burger centraal en buiten optimaal bedienen en de kwaliteit van onze medewerkers optimaal benutten, dat is onze visie. Binnen het team vind je een goede sfeer en een prettige werkomgeving. Het basisteam is volop in ontwikkeling om vernieuwend te werken. Dit betekent dat wij gedecentraliseerd werken om zo dichter bij onze bewoners te kunnen zijn. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving. Je standplaats wordt Groningen, waarbij je kan worden ingezet op onze bureaulocaties Korreweg en Parkallee.

Wie ben jij?
Wij zoeken een teamspeler met een klantvriendelijke houding die gemakkelijk contact legt met mensen. Je hebt dienstverlening en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan en ziet waar het werk ligt. Ook werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail. Je kunt goed luisteren en de-escalerend optreden en je herkent de wensen en behoeften van klanten en collega’s. Daarbij sta je stevig in je schoenen en deins je niet terug voor emotionele reacties en weerstand. Je bent gedreven en wilt graag van meerwaarde zijn. Daarbij denk je mee in het belang van de klant en de organisatie, breng je deze bij elkaar en lever je maatwerk waarmee je het verschil maakt. Samenwerken met andere teams en/of partners is voor jou een vanzelfsprekendheid. Voor collega’s ben je makkelijk aanspreekbaar en zelfredzaamheid is je op het lijf geschreven. Verder ben je flexibel inzetbaar en heb je affiniteit met de actuele ontwikkelingen in ons werkgebied.

Daarnaast vragen wij:

– een mbo 3-diploma;
– een boa-diploma, of de bereidheid dit zo snel mogelijk te behalen;
– bij voorkeur ervaring met het opnemen van aangiftes;
– bij voorkeur kennis van en ervaring met procesmatig werken en ketensamenwerking;
– goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden
De standplaats is Groningen. Er is ruimte voor 2 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van één jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

– een bruto maandsalaris van minimaal € 1.976,- en maximaal € 3.160,- (schaal 6 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
– 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
– goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
– De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker intake & service.

Interesse?

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?