Medewerker intake en service – Interceptiedesk – Politie – Huizen

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het opsporingsproces van de politie? De Interceptiedesk van Eenheid Midden Nederland zoekt medewerkers intake & service die de opsporingsambtenaren willen ondersteunen met hun kennis en kunde over de administratieve verwerking van opsporingsbevoegdheden en interceptiewerk en zo mee willen bouwen aan sterke support van het politiewerk.

Wat ga je doen?
De Interceptiedesk is het vakkenniscentrum van de politie als het gaat om Bijzondere Opsporingsbevoegdheden (BOB) en interceptie. De Interceptiedesk kent een aantal hoofdprocessen. Je gaat al deze processen of een deel daarvan uitvoeren. Daarnaast ben je als medewerker Interceptiedesk ook een vraagbaak voor de collega’s uit de opsporing als het gaat om administratieve verwerking.

Samen met het Openbaar Ministerie werk je aan de kwaliteitscontrole en verwerking van BOB-middelen. Voor de kwaliteitscontrole beoordeel je alle BOB-aanvragen van de eenheid op juistheid en volledigheid. Daar waar nodig koppel je terug aan de aanvragende collega’s uit het opsporingsteam als er aanpassingen nog nodig zijn. Vervolgens zorg je ervoor dat de aanvraag naar de officier van justitie gaat om bevel of vordering te laten maken. De verwerking houdt in dat je ondertekende bevelen of vorderingen vanuit het OM doorzet naar de collega’s in het opsporingsteam of naar externe partners (providers, banken, enzovoort) om uitvoering te kunnen geven aan het bevel of vordering. Ook verwerk je de resultaten in de verschillende systemen.

Wie ben jij?
Je bent een echte teamspeler met een klantvriendelijke houding die actief het contact met collega’s, ketenpartner OM en andere externe partijen zoekt. Je bent dienstbaar en kunt goed luisteren; tegelijkertijd ben je ook mondig en weerbaar. Accuraat werken is je tweede natuur. Je verzamelt belangrijke informatie, vraagt door en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Uiteraard ben je begripvol en geef je aandacht en ruimte aan gesprekspartners.

Daarnaast beschik je over:

– een mbo 3 diploma;
– bij voorkeur een diploma buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) of de bereidheid om dit binnen 1 jaar te behalen. Het diploma is vereist om de functie te kunnen uitoefenen.
– bij voorkeur kennis van het opsporingsproces.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?