Medewerker intake en service – Interceptiedesk – Politie – Arnhem

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het opsporingsproces van de politie?
De Interceptiedesk van Eenheid Oost-Nederland zoekt medewerkers intake & service die de opsporingsambtenaren willen ondersteunen met hun kennis en kunde over de administratieve verwerking van opsporingsbevoegdheden en interceptiewerk en zo mee willen bouwen aan sterke support van het politiewerk.

Locatie(s):
Arnhem

Organisatieonderdeel:
Oost-Nederland

Vakgebied(en):
Service

Niveau:
MBO 3

Wie ben jij?
Je bent een echte teamspeler met een klantvriendelijke houding die actief het contact met collega’s, ketenpartner OM en andere externe partijen zoekt. Je bent dienstbaar en kunt goed luisteren; tegelijkertijd ben je ook mondig en weerbaar. Accuraat werken is je tweede natuur. Je verzamelt belangrijke informatie, vraagt door en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Uiteraard ben je begripvol en geef je aandacht en ruimte aan gesprekspartners.

Daarnaast beschik je over:
– een mbo 3 diploma;
– bij voorkeur een diploma buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) of de bereidheid om dit binnen 1 jaar te behalen. Het diploma is vereist om de functie te kunnen uitoefenen.
– bij voorkeur kennis van het opsporingsproces.

Wat wij bieden
De standplaats is Arnhem. Er is ruimte voor 4 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Weken in deeltijd behoort tot de mogelijkheden met een minimum van 24 uur bij een 8 uurs dienstverband en 27 uur bij een 9 uurs dienstverband.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?