Medewerker informatiebeheer – Gemeente Westerwolde – Sellingen

Gemeente Westerwolde logo

Vind jij mens en omgeving belangrijk? Heb jij het lef om dingen soms anders dan normaal te doen? En heb je zin om jouw talenten te (blijven) ontwikkelen?

Dan hebben we bij de gemeente Westerwolde de perfecte vacature voor jou! Wij zoeken een medewerker informatiebeheer / DIV voor 32 tot 36 uur per week.

We zijn een kleine organisatie waarin we jouw talent, kennis en ervaring breed inzetten. Daarin vertrouwen wij elkaar. En jij krijgt bij ons de ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij en wat ga jij doen?

Wij zijn een groene gemeente met in verhouding weinig inwoners. We hebben veel cultureel erfgoed in een groot en afwisselend gebied.

Het is hier aangenaam wonen, werken en recreëren. Een gebied waar mensen zich mee verbonden voelen. Een uniek gebied waar we trots op zijn en die trots willen we uitdragen! Kom jij bij ons werken?

Dan werk je samen met bijna 300 collega’s voor onze inwoners en het liefst mét onze inwoners.

Ideeën en plannen uit de gemeente ondersteunen en stimuleren we. Dat doen we met lef en daarbij doen we dingen soms anders dan normaal.

We kijken daarbij eerst hoe we mensen bij elkaar kunnen brengen zodat ze het zelf kunnen doen. Lukt dat niet dan helpen we graag een handje.

Als medewerker informatiebeheer / DIV sta je midden in de organisatie en ben je de vraagbaak voor alles over de informatievoorziening.

Je gaat actief de organisatie in en zoekt hierin samenwerking met collega’s. Je draagt zorg voor juist archivering van documenten zodat het archief toegankelijk en goed geordend is.

Hiernaast houd je je bezig met het selecteren en vernietigen van ons (digitale en analoge) archief en verstrek je informatie aan collega’s en derden.

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een compleet en actueel archief.

Wie zijn jouw nieuwe collega’s?

Je gaat werken in een bevlogen en betrokken team bestaande uit zes personen, waarin nauw samengewerkt wordt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, maar gezelligheid op de werkvloer is minstens zo belangrijk.

We zijn gewend om samen te werken in plaats van ons eigen plan te trekken. Daar waar nodig helpen we elkaar vooruit.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau
Je hebt bij voorkeur een afgeronde relevante opleiding (SOD-I of LARM)
Je hebt ervaring met het werken in een DMS, bij voorkeur Decos Join
Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
Je hebt kennis en ervaring met selectie, vernietiging en overbrenging
Je denkt proactief mee en volgt de vakinhoudelijke ontwikkelingen
Je werkt graag met anderen samen
Je bent klantgericht, flexibel en accuraat
Wat bieden we je?

Een afwisselende functie waarin je je talenten kwijt kunt en jezelf kunt ontwikkelen.
De functie (medewerker gegevens III) is gewaardeerd in functieschaal 8 (maximaal € 3.591,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
Je krijgt eerst een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Bevalt jou en ons dit goed dan kan dit een vaste arbeidsovereenkomst worden.
Een individueel keuzebudget van 17,05% (geld dat je maandelijks flexibel kunt inzetten voor zelf gekozen doelen. Het is de optelsom van de eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en levensloopbijdrage).

Wat je ook nog moet weten :

De ingangsdatum van je werkzaamheden is zo spoedig mogelijk. Daarbij houden we natuurlijk rekening met je eventuele huidige werk.
Verder is voor deze functie een Verklaring omtrent het Gedrag vereist.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?