Medewerker bron- contactonderzoek – Thuiswerken – MBO, €13,53 per uur

Wat ga je doen?
Wij zijn momenteel op zoek naar medewerkers die zich willen inzetten tegen de epidemie in de functie van medewerker bron- en contactonderzoek. Vanuit deze afdeling wordt er telefonisch contact opgezocht met mensen die positief getest zijn op het coronavirus om hen in te lichten. Daarna volgt er een contactopsporing onderzoek.

In deze rol is het onwijs belangrijk dat jij mensen op een empathische wijze begeleid gedurende het gesprek. Je brengt niet alleen het (vervelende) nieuws maar je voert ook het bron- en contactonderzoek en neemt mensen mee in de regels en maatregelen van de quarantaine die hij of zij tegemoet gaat. Het is cruciaal dat jij er op ieder moment en op de juiste manier voor iemand kunt zijn, ook wanneer hij of zij emotioneel wordt. Je de juiste vragen weet te stellen, aandachtig kan luisteren en zorgvuldig en accuraat bent in het verwerken van alle opgenomen informatie. Het betreft hier een mooie dankbare functie maar die tegelijkertijd ook pittig kan zijn.

Je voert de gesprekken zelfstandig maar iedere casus wordt voorbereid. Je wint adviezen in bij superviserende verpleegkundige, dus je staat er nooit alleen voor. Daarnaast wordt je voorafgaand ook zorgvuldig getraind.

Het is belangrijk dat jij een prettige en professionele telefoonstem hebt waarbij je het persoonlijke aspect niet uit het oog verliest.

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij Webhelp Gezond Contact voor het Project van de GGD voor Bron- en Contactonderzoek. Je gaat vanuit huis werken en hoeft enkel de eerste week aanwezig te zijn in Amersfoort voor de training.

Wie ben je?
• Je bent zeer computervaardig en je kan snel schakelen.
• Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding.
• Je hebt oog voor detail, bent accuraat en hebt inleveringsvermogen, je bent geduldig en integer.
• Een medische achtergrond is geen must.
• Je kunt voor aanvang van je werkzaamheden een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen.
• Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat mag je verwachten?
Je ontvangt EUR 13,53 per uur, welke bestaat uit EUR 11,- bruto per uur en EUR 2,53 bonus per uur
Je ontvangt 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen per jaar
Je werkt volledig vanuit huis en maakt gebruik van je eigen desktop of laptop
Het is een functie gegarandeerd tot 1 april, met een grote kans op verlenging. Doorstromen naar andere projecten behoort ook tot de mogelijkheden met kans op een vast dienstverband.
De werktijden zijn van maandag t/m zondag van 8.00 tot 20.00 uur. Tussen deze tijden wordt je ingeroosterd.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?