Medewerker bron- contactonderzoek – Olympia – Thuiswerken (MBO, €11,- + €2,53 per uur)

Logo Olympia
Logo Olympia

Wat ga je doen?
Wil jij van betekenis zijn bij het onder controle houden van corona? Wij zijn momenteel op zoek naar medewerkers die zich willen inzetten tegen de epidemie in de functie van medewerker bron- en contactonderzoek.

Vanaf 1 juni kan iedereen met klachten die passend zijn bij het COVID19 virus zich laten testen. Vanuit de afdeling bron-/ en contactopsporing wordt er telefonisch contact opgezocht met mensen die positief getest zijn op het coronavirus om hen in te lichten. Daarna volgt er een contactopsporing onderzoek.

In deze rol is het onwijs belangrijk dat jij mensen op een empathische wijze begeleid gedurende het gesprek. Je brengt niet alleen het (vervelende) nieuws maar je voert ook het bron- en contactonderzoek en neemt mensen mee in de regels en maatregelen van de quarantaine die hij of zij tegemoet gaat. Het is cruciaal dat jij er op ieder moment en op de juiste manier voor iemand kunt zijn, ook wanneer hij of zij emotioneel wordt. Je de juiste vragen weet te stellen, aandachtig kan luisteren en zorgvuldig en accuraat bent in het verwerken van alle opgenomen informatie. Het betreft hier een mooie dankbare functie maar die tegelijkertijd ook pittig kan zijn.

Je voert de gesprekken zelfstandig maar iedere casus wordt voorbereid. Je wint adviezen in bij superviserende verpleegkundige, dus je staat er nooit alleen voor. Daarnaast wordt je voorafgaand ook zorgvuldig getraind.

Waar ga je werken?
Je gaat via Webhelp aan de slag als callcenter medewerker en ondersteunt met dit project de GGD in het bron- en contactonderzoek. Je gaat volledig vanuit huis werken en hoeft enkel de eerste week aanwezig te zijn in Leeuwarden voor de training. Het maakt dus niet uit of je Leeuwarden, Sneek, Drachten of Heerenveen woont.

Je start met één week fulltime training op een locatie in Leeuwarden. Deze trainingsweek ben je minimaal 32 uur beschikbaar. Na de training kan je thuis zelfstandig aan het werk en zullen er gedurende het eerste half jaar enkele terugkomdagen zijn. Hierbij zullen je werktijden flexibel zijn van maandag t/m zondag tussen 8.00 – 20.00 uur. Je kan parttime of fulltime werken (24-32 uur of 32-40 uur per week).

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?