Medewerker Beddencentrale – Treant Zorggroep – Emmen

Logo Treant Zorggroep

Als medewerker beddencentrale houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling beddencentrale. De werkzaamheden zijn onder andere het reinigen en opmaken van bedden. Het bevoorraden van kasten op de patiëntenkamers, volgens specifiek voorschrift, afhalen/ophangen van bedgordijnen/overgordijnen. De werktijden zijn flexibel en tussen 07.30 uur en 19.00 uur. Indien nodig, ben je bereid om ook op zon- en feestdagen te werken.

Waar ga je werken
Je gaat werken bij de afdeling Reiniging & Textiel. Deze afdeling is onderdeel van het Facilitair bedrijf van ziekenhuislocatie Scheper. De afdeling bestaat uit verschillende afdelingen zoals: wasserij, beddencentrale, centraal uitleen magazijn en patiënten vervoersdienst.

Wie zoeken wij
Wij zoeken een enthousiaste collega voor 20 uur per week die in het bezit is van een vmbo-diploma. Daarnaast ben je een oplettend en ordelijk persoon en werk je hygiënisch. Je bent zelfstandig en zorgvuldig en je beheerst de Nederlandse taal goed. Je kunt flexibel inspelen op uiteenlopende situaties. Verder zien wij onze kernwaarden – betrokken, duidelijk, ondernemend en gastvrij – graag terug in je gedrag!

Wat bieden wij
We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie deze te verlengen naar onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 15, minimaal € 1.677,- en maximaal € 2.319,- bruto fulltime per maand.
Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?