Magazijnmedewerker Parttime – DHL – Drachten

Logo DHL
Logo DHL

Wat ga je doen?
Ben jij fysiek sterk? Wil je graag parttime aan de slag? Houd je ervan om nachtdiensten te werken? Sluit je dan aan bij onze ochtendploeg en ga aan de slag als magazijnmedewerker bij DHL Drachten.

Als magazijnmedewerker binnen DHL ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende loods werkzaamheden ter voorbereiding op de vertrekkende routes van de chauffeurs. Je gaat o.a. vrachtwagens laden en lossen, pakketten sorteren, pakketten scannen en voorsorteren.
De werktijden zijn van 03:30 uur tot 07:00 uur met een uitlooptijd van ± 30 min. In piekperiode kan de starttijd wijzigen naar 03:00 uur.

Waar ga je werken?
Je gaat aan het werk bij DHL Parcel in Drachten, een internationaal logistiek bedrijf. DHL Parcel biedt oplossingen voor verzendingen binnen Nederland en naar het buitenland voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Hieronder vallen ook retouroplossingen, e-commerce logistiek en facilitaire diensten. DHL is de nummer 1 voor oceaanvrachten en contractlogistiek. Het bedrijf is gevestigd op industrieterrein Azeven in Drachten en is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als de fiets. De ochtendploeg bestaat uit een hecht, hardwerkend en betrouwbaar team. De ploeg werkt veel samen en helpen elkaar waar nodig.

Wie ben je?
Wie ben je?
Je bent van dinsdag tot en met zaterdag beschikbaar van 03:30 uur tot ± 07:30 uur. Je bent bewust op zoek naar een parttime baan en bent een gemotiveerde en harde werker.

Je bent minimaal 3 ochtend per week beschikbaar waaronder de zaterdagochtend.
Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken.
Je bent bereid om eventuele reservediensten te werken.
Je bent fysiek sterk en zwaar werk is voor jou geen probleem.
Woonachtig in de omgeving Drachten, Leeuwarden of Heerenveen.
Gezien het aantal uren per week, zijn wij bewust op zoek naar mensen die parttime willen werken, b.v. mensen met een eigen bedrijf, in combinatie met een andere parttime baan, gezin of als bijbaan naast jouw studie. Er zijn namelijk geen mogelijkheden om het aantal uren per week uit te breiden.

Wat mag je verwachten?
Wat mag je verwachten?
Naast een afwisselende baan voor langere tijd mag je ook het volgende verwachten:

Een salaris van €10,83 per uur excl. ploegentoeslag vanaf 21 jaar.
Een ploegentoeslag van 30% over de gehele dienst en op zaterdag van 50%.
Een reële reiskostenvergoeding.
Binnen DHL wordt je opgeleid zodat je allround inzetbaar wordt.
Een tijdelijk contract voor langere tijd.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?