Klantenservicemedewerker – The Brownie Box BV – Bemmel

The Brownie box logo

Functieomschrijving
Bij The Brownie Box bakken wij de lekkerste brownies en verzenden deze via brievenbuspost. We bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt. The Brownie Box is een jong bedrijf waarbij hard werken en plezier voorop staan. Een avondje karaoke op vrijdag? Zeker geen uitzondering!

Als klantenservicemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt en dus het visitekaartje van The Brownie Box. Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle vragen van onze fans, zowel per mail als telefoon. Daarnaast houd je de reviews die online worden geschreven nauwlettend in de gaten en benader je ontevreden klanten. Het is jouw doel om ons beoordelingscijfer zo hoog mogelijk te krijgen en te houden.

Ons bedrijf groeit enorm hard, en dus verwachten wij van jou een flexibele houding en groot aanpassingsvermogen. Wij werken in principe van 08:30 tot 17:00, maar als de klantenservice overspoelt wordt met vragen in drukke tijden, dan vind je het niet erg om wat langer te werken. De klantenservice is een nieuwe afdeling binnen ons bedrijf waar nog veel geoptimaliseerd kan worden. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen, vergemakkelijkt processen en zorgt ervoor dat er meer werk kan worden verzet in minder tijd.

Je bent vriendelijk, hebt engelengeduld en weet je te verplaatsen in onze klant. Ook wanneer het zoveelste pakketje vertraging heeft opgelopen bij de post. Met jouw servicegerichte instelling sta je ze niet alleen te woord, maar maak je ze blij! Je voert een persoonlijk gesprek en zorgt ervoor dat je van onze klanten fans maakt, ook als hun ervaring niet zo positief was.

DE FUNCTIE-VEREISTEN

Je hebt tenminste drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
Je beheerst de Engelse taal goed.
Je bent communicatief sterk en hebt een groot inlevingsvermogen.
Je bent pro-actief, ziet kansen en lost graag problemen op.
Je kan gemakkelijk orde brengen in chaos.
Je houdt van gezelligheid en investeert graag in een goede band met jouw collega’s.
Woont in een straal van 30km van Bemmel (bij Nijmegen).

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?