Klantenservice medewerker (DE) – Kees Smit tuinmeubelen – Almelo

Kees Smit tuinmeubelen logo

Zie jij het als een uitdaging om elk klantgesprek zo te sturen dat de klant altijd met een tevreden gevoel de telefoon ophangt? Kees Smit Tuinmeubelen is op zoek naar een ervaren klantenservice medewerker (m/v) voor de Nederlandse en Belgische afdeling!

Functie omschrijving
In de afwisselende rol als klantenservice medewerker krijg je via de mail, chat en telefoon de meest uiteenlopende vragen en/of klachten. Het is aan jou om een passend advies te geven, te inspireren of een oplossing te bieden. Hierin krijg je veel vrijheid, als je de afspraken maar goed vastlegt in het systeem. Vaak zetten we zelfs nog een stapje extra om de klant te kunnen verrassen. Hoe tof is dat!?

Wij willen graag dat jij het meest optimaal presteert en plezier hebt in jouw rol. Hoe we dat doen? Jij mag zelf kiezen of jij je breed wil ontwikkelen in online sales (adviserende verkoop) én aftersales of dat jij je in een van beiden wilt specialiseert. Samen zorgen we ervoor dat iedere (potentiële) klant een ambassadeur van Kees Smit wordt en blijft!

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?