Klantenservice medewerker in Alphen aan den Rijn

Logo YoungCapital

Klantenservice medewerker in Alphen aan den Rijn
Ben je communicatief vaardig, sterk in service en een tikkeltje commercieel? Wil jij fulltime aan de slag als klantenservice medewerker in Alphen aan den Rijn? Lees snel verder!

Wat ga je doen?
De opdrachtgever

Het bedrijf is ’s werelds grootste producent van huishoudelijke apparaten en apparaten voor persoonlijk gebruik. Ze leveren elk jaar meer dan 40 miljoen producten aan klanten in 150 landen. Het bedrijf levert onder andere koelkasten, wasmachines, stofzuigers, afwasmachines en keukenapparaten.

Voor de afdeling Service zijn wij op zoek naar een leuke nieuwe medewerker. Deze afdeling zorgt ervoor dat de klant ook na de aanschaf van producten tevreden blijft!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de ochtend met een kop koffie en praat met je collega’s over hoe het weekend is geweest. Je dag start altijd voordat de lijnen officieel opengaan, hierdoor heb je altijd de tijd om alles op orde te brengen. Als de lijnen opengaan start je met mensen te assisteren met vragen of eventuele klachten. Je zorgt ervoor dat de monteur langsgaat bij een mevrouw om haar wasmachine te laten maken en lost een probleem op met een blender.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?