Klantenservice Bijenkorf – Olympia – Capelle aan den IJssel

Logo Olympia
Logo Olympia

Bedrijfsomschrijving

Thuis! Je gaat aan de slag bij de Bijenkorf via Vanad, een grote speler is in de wereld van het klantcontact. Tal van klantenservices voor grote, internationale bedrijven zijn hier ondergebracht.

Zo groot word je natuurlijk alleen door gastvrijheid en empathie op de eerste plek te zetten; niet alleen voor de klanten, maar ook voor het personeel.

Het hoofdkantoor van deze opdrachtgever is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is gemakkelijk bereikbaar vanaf het Rotterdamse Kralingse Zoom.

Mocht je dus weer op kantoor kunnen werken ben je er zo. Je werkt samen met je collega’s. Het bedrijf maakt een sterke groei door en daarom zijn wij samen op zoek naar nieuwe collega’s om het klantcontact nog succesvoller te maken!

Functieomschrijving

Heb jij een mode opleiding gedaan en / of wil je aan de slag als klantadviseur voor een groot warenhuis? Heb jij een drive om voor iedere klant de beste service te leveren?

Ben je creatief, initiatiefrijk en vind jij het heerlijk om s avonds te werken? Lees dan direct verder!

In de rol als medewerker klantenservice inbound krijg je veel verschillende vragen op het gebied van aankopen & bestellingen, producten & diensten en betalingen van een groot warenhuis.

Jij zorgt ervoor dat je de beste service verleend aan de klanten. Door goed door te vragen tijdens een klantgesprek weet jij een probleem snel te achterhalen en weet jij de beste oplossing te bieden door je creativiteit.

Je weet hiermee de verwachting van de klant te overtreffen. Je beantwoordt niet alleen de vraag van nu maar je gaat echt in gesprek en anticipeert ook op mogelijke vragen in de toekomst.

De feedback uit jouw contact met de klant deel je waar nodig binnen de organisatie zodat je een proactieve rol neemt in het continue verbeteren van de service verlening.

Kortom, ben jij degene die een top service kan verlenen aan klanten en weet jij de klanten elke keer te overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?