Junior fulltime internationaal receptioniste – Tilburg

Heb jij een opleiding tot receptioniste gevolgd en al enige werkervaring? Ga aan de slag als aanspreekpunt voor deze internationale organisatie.

WAT GA JE DOEN?
Als receptioniste ben je hét gezicht en de stem van het bedrijf; je bent het eerste aanspreekpunt! Hierbij is het belangrijk dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheerst zodat je al onze klanten te woord kan staan. Je zorgt dat inkomend telefoonverkeer soepel verloopt. Daarbij ontvang je gasten en zorg jij voor koffie en thee. Je gaat daarnaast diverse afdelingen administratief ondersteunen.

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?
het is belangrijk dat jij een afgeronde Mbo-opleiding hebt, in een passende richting.
Je hebt ervaring als frontoffice medewerker. Dit mag ook een relevante stage ervaring zijn.
Jij beheerst zowel de Nederlandse, als de Engelse taal in woord en geschrift (kennis van de Franse en Duitse taal is een pré);
Je bent representatief, accuraat en betrouwbaar.
Je bent woonachtig in de directe omgeving van Tilburg.
WAAR GA JE WERKEN?
Het bedrijf is specialist in tijdelijke installaties voor verschillende evenementen. Je gaat werken in een internationaal bedrijf van meer dan 100 medewerkers, waar een fijne onderlinge sfeer heerst.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?
De kans om onderdeel te zijn van een dynamisch, gerenommeerd internationaal succesvol bedrijf waar geen dag hetzelfde is. De organisatie biedt een zelfstandige functie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fulltime dienstverband (40 uur) met 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een informele en gezellige werksfeer

Deze vacature als Junior fulltime internationaal receptioniste in Tilburg wordt aangeboden door JAMwerkt.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?