Intercedent – Europlanit personeelsdiensten – Hoogeveen

Logo Euro Planit personeelsdiensten
Logo Euro Planit personeelsdiensten

Dit ga je doen
Als consultant voor kantoor Hoogeveen ben je een goede gesprekspartner, ondernemend richting markt en kandidaten, creatief in wervingsmethoden en bovenal enthousiast over het product ‘mens’.

Dat laatste klinkt raar, maar het is wel onze business. Al 20 jaar is Euro Planit actief in het samenbrengen van kandidaten en vacatures. Vanuit onze vestigingen in Noord Oost Nederland zijn wij actief in de branches techniek, logistiek en industrie.

Jij start de dag op kantoor of bij een (potentiële) relatie. Je deelt de informatie met je collega’s. Voor de vacatures en kandidaten maak je zelf een plan. Jij weet hoe je je doelgroep moet bereiken en daar ga je zelf mee aan de slag. Er zijn veel middelen in huis, maar goede ideeën kunnen er altijd bij! Het spreken van de juiste kandidaten doe je het liefst zelf. Je denkt goed mee met je sollicitant en (potentiële) relaties. Je gaat een stap verder door buiten de gebaande paden te denken en hier ook naar te handelen. Samen met je collega’s probeer je van elke dag een succes te maken!

Wie ben jij?
Ervaring in de personeelsbemiddelingsbranche is een pré. Het team is relatief klein, dus je bent snel op jezelf aangewezen. Maar dit past ook bij jou;
Je initieert zelf; bent actief in het bellen en benaderen van bestaande en potentiële relaties en weet je agenda goed te vullen. Daarnaast kun je altijd terecht bij je collega’s om te sparren over ideeën of kansen in de markt;
Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten voor de vacatures;
Je kunt goed overweg met hectiek en weet goed overzicht te bewaren;
HBO werk- en denkniveau;
Een flinke dosis enthousiasme en inzet;
Affiniteit met automatisering;
Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
Je bent tussen de 24 -39 uur per week beschikbaar.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?