Inpakwerk (24 – 40 per week) – Bakkerij Goedhart – Hedel

Bakkerij Goedhart logo

Wat ga je doen
Je treft je collega’s in de kantine. Hier is het altijd gezellig. Je pakt een bakje koffie of thee en deelt verhalen met je collega’s. Vervolgens gaan jullie gezamenlijk de werkvloer op.
Hier gaat de gezelligheid uiteraard gewoon verder. Eenmaal op werkvloer beginnen jouw taken als inpakker. Wat houdt inpakwerk bij Goedhart in? Inpakwerk is licht en eenvoudig werk. Ieder broodje en croissantje wordt in een doos verpakt, sticker erop, en klaar voor de verkoop bij jouw buurtwinkel! Je wordt niet alleen op de inpakafdeling ingezet, maar ook op productieafdeling. De ene dag ben je aan bezig met inpakwerk en de andere dag ben je bezig met het bakken van broden.

Waar ga je werken
Je wordt omringd door een geur van verse zoete broodjes. Dat is toch geweldig? Samen met jouw collega’s zorgen jullie voor de beste productie van Nederland! In de pauzes kun je ook nog eens genieten van een heerlijk stuk brood! Als je via tempo team werkt dan heb je toegang tot meer dan 100 online trainingen om je kennis te verbreden. Van taal tot ict trainingen.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?