Inpakker – Tempo Team – Heerenveen

Tempo Team Logo

Ben jij iemand die weet wat aanpakken is en ben je op zoek naar een baan voor mogelijk langere tijd? Dan kan dit zomaar een leuke vacature voor jou zijn!

Wat bieden wij jou
– Een prima uurloon
– Een baan voor langere tijd

Wie ben jij
– Je bent nauwkeurig
– Jij bent een teamplayer
– Je bent op korte termijn beschikbaar
– Lang staan is voor jou geen probleem
– Je bent beschikbaar voor de werktijden van 15.30 uur tot 21.30 uur (standaard)

Wat ga je doen
Als inpakker ben je verantwoordelijk voor het inpakken van medische hulpmiddelen. Bijvoorbeeld handschoenen, handdoeken, brillen en wegwerpkleding. Je zorgt ervoor dat de artikelen per stuk verpakt worden aan de hand van diverse regels. Dit doe je netjes en bewaakt hierbij altijd de kwaliteit van het geleverde werk. Je werkt altijd in het gezelschap van een team wat je op weg helpt. Tegelijkertijd is het ook fijn als jij je steentje bijdraagt wanneer iemand anders hulp nodig heeft.

Waar ga je werken
Jij komt terecht in een groeiend bedrijf in de omgeving van Heerenveen. Je gaat werken in een team van ongeveer 10 man. Dit is een vast team waarbij er niet wordt gewisseld binnen ploegen. Dat betekent dat je elke week dezelfde dienst werkt.

Als inpakker ga je werken in een bijzonder schone ruimte. Hygiëne staat bij dit bedrijf dan ook met stip op nummer 1! Je werkt in een pak en draagt een mondkapje en handschoenen (dit is de eerste paar dagen even wennen). Daarnaast draag je tijdens het werk geen make-up, piercings, sieraden en zware parfums. Roken is niet toegestaan tot 1 uur voor de start van de dienst.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.
Uren:30
Dienstverband: tijdelijk werk
Vaardigheden: Voor deze functie is er geen minimale werkervaring vereist

Opleiding: VMBO / MBO-1
Salaris: € 11,-
tijdelijk

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?