Inpakker – Royal Fassin BV – Doetinchem

Royal Fassin Logo

Geen werk aan de winkel? Wel bij Royal Fassin in ‘s-heerenberg! Solliciteer als inpakker en wie weet sta jij deze week nog op de werkvloer €12,06 per uur te verdienen! BAM!

Wat bieden wij jou
Dikke vette centen! €12,06 bruto per uur!
Lekkere toeslagen!
Een super gezellige werksfeer!
Jouw persoonlijke assistenten Sanne en Sophia!
Werken in de héérlijke geur van snoep!

Wie ben jij
Een natuurtalent als het gaat om inpakken! Daarnaast ben je als inpakker ook:

Klaar om te werken in een 3-ploegendienst
Ben je minimaal 18 jaar ivm nachtdienst;
En ben je goed in het verstaan, lezen en spreken van Nederlands i.v.m. de veiligheids- en hygiëne eisen.

Wat ga je doen
Als inpakker ga je verschillende soorten en kleuren snoep sorteren, inpakken en controleren. Maar dan wel op een behoorlijk tempo want de lopende band stopt niet. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor jou met je vliegensvlugge vingers! Je werkt in een 3-ploegendienst van maandag t/m vrijdag 06.00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00 uur. Je weekend is dus lekker voor jezelf. Tof he?

Waar ga je werken
Royal Fassin is een snoepfabrikant die onder andere zure matten, veters, kabels en gevulde kabels maakt. Een gedeelte van dit heerlijke snoepgoed wordt in s’-Heerenberg gemaak! Royal Fassin is een familiebedrijf met met een leuke en gezellig sfeer. Je krijgt een sterk team met leuke collega’s en er is altijd tijd voor een praatje met elkaar!

Dus! Kom jij als inpakker bij Royal Fassin werken? Ja? Super leuk! Klik meteen op die solliciteer button en maak je interesse kenbaar. Bellen, appen, mailen.. het kan allemaal! 038-4261999 / 06-12685880 / [email protected] Ik spreek je straks!

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?