Inpakker (32 tot 40 uur per week) – Adecco – Emmen (€13,10 per uur)

Logo Adecco
Logo Adecco

Je controleert inkomende producten die komen uit de gieterij. Deze producten controleer je op kwaliteitseisen. Wanneer deze producten voldoen pak je deze in. Het is veelal zittend werk.

De werkzaamheden zijn goed te doen en je wordt ook goed ingewerkt. Belangrijk is dat je het leuk vind om op een assemblageafdeling actief te zijn in de omgeving van Emmen, binnen een productieomgeving.

Je bent daarbij een vrolijk type die lekker aan de slag gaat en past in het kleine team wat werkzaam is op de assemblageafdeling.

Waar ga je werken?

Voor een internationale organisatie uit Emmen zijn wij op zoek naar een inpakker / controleur die graag wil werken in de dagdienst, de werktijden zijn van 07:00-15:30. De vacature is in ieder geval tot de zomer en het salaris is €13,10 per uur. Het is belangrijk dat je op korte termijn beschikbaar bent voor 40 uur per week.

Wat vragen wij?

Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent, je bent handig bent in het werk als inpakker en controleur en je kan nauwkeurig en precies werken. Je hebt goede ogen omdat visuele controle een deel van de werkzaamheden is.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?