Inkoper winkelketen Tuinland (fulltime) – Tuinland – Assen

Tuinland is een tuincentrum met 4 vestigingen en een webshop. Onze winkels vind je in Assen, Groningen, Wilp en Zwolle. Onze vestigingen zijn echte ‘belevingswinkels’. Bij een bezoekje aan onze winkels bieden wij de klant veel groeninspiratie voor binnen en buiten, een breed assortiment dierenbenodigdheden en –voeders en raakt de klant op de hoogte van de laatste interieurtrends. Ook zijn er regelmatig workshops en leuke acties in de winkels.

Wil jij een belangrijke rol spelen in de doorontwikkeling van het assortiment van Tuinland? En ben je commercieel, helder, accuraat en nauwgezet? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor het hoofdkantoor van Tuinland te Assen zijn we op zoek naar een:

Inkoper

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de KPI’s (kwaliteits-, kosten- en leveringsprestaties) binnen een gekaderd gedeelte van Tuinland. Iedere inkoper heeft zijn eigen inkoopgedeelte waarvoor hij of zij verantwoordelijk is. Je rapporteert aan de directie en algemeen manager. Je zal zorgdragen voor belangrijke kostenbesparingen waarbij de kwaliteit van het geleverde materiaal, de servicelevels en de veiligheid gewaarborgd blijven, je werkt daarbij volgens de geldende procedures. Hierbij is het van belang dat je inkoop- en verkoopstrategieën ontwikkelt voor de producten van Tuinland. Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen in de markt, waardoor deze producten tijdig ingekocht kunnen worden voor de winkels, waardoor Tuinland ook trendsetter is voor de consument.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?