Hulp tijdens de coronaperiode – Wilhelmina Ziekenhuis – Assen

Wilhelmina ziekenhuis logo

De functie

We merken dat veel mensen het Wilhelmina Ziekenhuis Assen willen ondersteunen tijdens de tweede golf. Wij waarderen deze betrokkenheid en behulpzaamheid enorm! 

Om iedereen de mogelijkheid te bieden om zich aan te melden als je zou willen ondersteunen, hebben we deze “vacature” opengezet. Op deze manier kun je je gegevens op een eenvoudige manier achterlaten en hebben wij al jouw gegevens AVG-proof in onze database. Niemand weet hoe deze onzekere tijden gaan lopen. En we kunnen nog onvoldoende aangeven óf en welke hulp we kunnen gebruiken. Maar als je voelt dat je iets te bieden hebt, dan horen we dat graag.


De afdeling

Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen staat al meer dan 110 jaar voor veilige en vertrouwde zorg in de Drentse hoofdstad. Het is ons doel om de kwaliteit van leven te verbeteren van alle inwoners van Drenthe en in het bijzonder van de patiënten van ons ziekenhuis. Daarvoor leveren we de best mogelijke zorg op de juiste plek, en willen we voorkómen dat mensen ziek worden. Dat doen we in samenspraak met onze patiënten, de inwoners van Drenthe en betrokken zorgprofessionals binnen én buiten het WZA.

Wij vragen

Het maakt niet uit wat je zou willen doen, maar hou er rekening mee dat onze focus ligt op het extra inzetten van (ervaren) zorgmedewerkers. Momenteel hebben we vooral behoefte aan gediplomeerde IC- en SEH verpleegkundigen en longverpleegkundigen.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?