GGD IJsselland zoekt een GASTHEER / GASTVROUW corona teststraat in Zwolle

Gastheer / Gastvrouw corona teststraat
GGD IJsselland
Zwolle

24 – 30 uur, 3 – 5 dagen per week
MBO, HAVO, VWO
11,29 per uur

Snel starten en bijdragen aan het bestrijden van het coronavirus. Jij staat klaar om je handen uit de mouwen te steken en mee te helpen! Als gastheer of gastvrouw help jij mensen en verwijs je hen door naar de juiste teststraat.

Wat bieden wij jou
– Verwijzen en op weg helpen van mensen
– 24-30 uren per week, twee diensten per dag
– Aan de slag bij de coronateststraat IJsselhallen

Wie ben jij
Jij bent iemand die het visitekaartje van een werkgever kan zijn. Je verwijst mensen naar de juist plek en ondersteunt hen die dat nodig hebben. Ook ben je flexibel in dagen en werktaken. Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat jij netjes werkt, gezien je op meerdere onderdelen inzetbaar bent binnen deze teststraat. Doordat je veel zult staan en lopen moet je goed ter been zijn. Nu de dagen weer kouder worden zal het ook op deze locatie afkoelen, jij kleedt je dus goed aan en bent geen kouwkleum!

– Representatief
– Flexibel
– Accuraat
– Klantvriendelijk
– Eigen vervoer of woonachtig in de buurt van de IJsselhallen

Wat ga je doen
Op deze locatie ben jij multi inzetbaar. Zo kun je de ene dag als gastvrouw/gastheer de mensen ontvangen en doorverwijzen naar de juiste locatie, maar de volgende dag ga je aan de slag als ‘runner’. Dit betekent dat je schone buisjes en buisjes met testmateriaal naar de juiste plaats brengt. Ook kun je helpen met het voorbereiden van deze buisjes door deze te vullen met een vloeistof. Hierbij loop je de hele dag door, dus jij komt makkelijk aan je 10.000 stappen per dag ­čśë Als laatste kan je ook als analist kunnen worden ingezet, waarbij je de test uitvoert en de uitslag verwerkt. Gezien de werkzaamheden is het dus heel belangrijk dat jij accuraat bent, focus kunt houden en hygi├źnisch werkt. Afhankelijk van jouw ervaring en wat jij kunt kan je dus flexibel worden ingezet op een of meerdere van deze posities. De teststraat is 7 dagen per week geopend, dus je bent flexibel in je werkdagen.

– Runner: Verplaatsen van testmateriaal naar verschillende punten in de teststraat
– Testen uitvoeren en uitslagen vastleggen
– Mensen verwijzen naar de juiste teststraat
– Veel lopen, en de hele dag staan.
– Werktijden: 07:30 – 14:00 of 14:00-21:00. Hierbij heb je 2x 15 minuten pauze.

Waar ga je werken
Je gaat aan de slag in de teststraat in de IJsselhallen in Zwolle, waar je dus werkt voor GGD IJsselland. Jij draagt op deze manier bij aan de bestrijding van het coronavirus.

Ben jij direct beschikbaar, flexibel inzetbaar en klaar om deze baan aan te pakken? Solliciteer direct via de knop! Of neem contact op via onderstaande gegevens.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?