Ga aan de slag als kerstboomafbreker in Zevenaar

Logo YoungCapital

In januari 2021 moeten de kerstbomen door heel Nederland worden afgebroken. Ben jij de kerstsloper die we zoeken? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?
Nog eventjes en dan zit de gezelligste maand van het jaar er weer op! De prachtige kerstbomen door heel Nederland bij onder andere ziekenhuizen en gemeentehuizen moeten weer afgebroken worden. Haal jij altijd snel de kerstboom uit elkaar en ruim je de lichtjes netjes op? Lees dan snel verder.

Ga aan de slag als kerstboomafbreker. Je zult de hele dag vullen met het aftuigen van kunstkerstbomen bij verschillende bedrijven.

Vanaf onze opdrachtgever met standplaats Zevenaar vertrek je ’s ochtends om 06.30 uur samen met je collega naar het bedrijf waar je die dag de kerstboom gaat afbreken. Omdat je veel bij bedrijven komt is het belangrijk dat je klantvriendelijk, sociaal en communicatief vaardig bent. Het afbreken vergt best wat energie dus een beetje spierkracht is wel handig!

De werktijden zijn van 06.30 uur ’s ochtends tot 16:30 uur ’s avonds, maar dit kan ook uitlopen. Je gaat namelijk pas naar huis als het werk af is, but who cares, die uurtjes (á €10,- per uur) krijg jij namelijk gewoon lekker uitbetaald!

Afbreken: vanaf 2 januari 2021 tot en met woensdag 6 januari 2021, met eventuele uitloop van een paar dagen.
Je krijgt een shirt met het logo van het bedrijf zodat je herkenbaar bent en mondkapjes zullen op locatie beschikbaar zijn.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?