Fulltime productiemedewerker – Polytec – Roosendaal

Polytec Logo

Ben jij gek op auto’s? En ben jij altijd al nieuwsgierig geweest hoe auto onderdelen worden gemaakt? Zoek je een fulltime baan met een lekker salaris van €12,60 bruto per uur? Wil je daarnaast voor langere tijd ergens aan de slag? Top, lees dan even deze vacature als productiemedewerker bij Polytec in Roosendaal.

Wat bieden wij jou
– Een mooi van €12,60 bruto p.u (incl. ADV toeslag).
– Daar bovenop nog eens ploegentoeslag van 20%.
– Doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld operator.
– Fulltime werk!
– Wekelijks je salaris uitbetaald. Lekker toch?

Wie ben jij
– Als productiemedewerker ben je graag fysiek bezig, daarnaast is het ook belangrijk dat je:
– Eigen vervoer hebt om naar het werk te komen. In verband met werktijden en reservediensten is het reizen met het openbaar vervoer helaas geen optie.
– De Nederlandse taal spreekt en begrijpt. Dit vanwege de veiligheid op de werkvloer waar veel geluid is van machines.
– Aantoonbare werkervaring hebt in een soortgelijke functie in de productie.
– Fulltime beschikbaar bent in 3-ploegen (5:50 tot 14:05, 13:50 tot 22:05, 21:50 – 6:05).

Wat ga je doen
Je loopt de productiehal binnen bij Polytec in Roosendaal. Om de dag te starten, pak jij een lekker kopje koffie (of iets anders) en klets je met je collega’s bij over het weekend. Zodra jouw werkdag gaat beginnen, zoek je de machine op waar jij vandaag verantwoordelijk voor bent. Hier ga je kunststof bodemplaten produceren voor auto’s zoals Mercedes, Jaguar en Landrover. Je bent verantwoordelijk voor het inleggen, afwerken en verwerken van de producten en je voert kwaliteitscontroles uit.
Zodra er een (eenvoudige) storing optreedt aan de machine, signaleer jij deze en indien mogelijk los jij deze zelf op. Zodra jouw werkdag erop zit, maak je je werkplek nog even schoon en doe je de overdracht naar collega’s voor de volgende dienst. Houdoe en tot morgen!

Waar ga je werken
De Polytec Group is al meer dan 50 jaar een wereldspeler in de automobielindustrie. Als productiemedewerker ben jij onderdeel van een organisatie met 4500 medewerkers die vanuit 12 landen over de hele wereld ervoor zorgt dat de producten geproduceerd worden en op tijd bij de klant geleverd worden.
Polytec in Roosendaal maakt hydraulisch geperste kunststof bodemplaten voor automerken zoals Mercedes, Jaguar en Landrover.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?