Fulltime administratief medewerker bij a.s.r. in Heerlen

a.s.r. logo

Als fulltime administratief medewerker bij a.s.r. in Heerlen ga jij 36-38 uur per week aan de slag met het verzamelen en verwerken van informatie voor a.s.r. in Heerlen.

Wat ga je doen?
Werkzaamheden

Als administratief medeweker ondersteun jij de medisch specialisten met het verzamelen van informatie. Dit doe je op het moment dat een klant zich meldt voor arbeidsongeschikheidsverzekering. Dit doe je door in systemen informatie op te zoeken, daarnaast heb je zowel telefonisch als via mail contact.

Je beschikt over communicatieve vaardigheden en beschikt over een goed inlevingsvermogen. Daarnaast werk je graag nauwkeurig en werk jij makkelijk met verschillende systemen.

Werkdagen en -tijden

Je gaat als fulltime administratief medewerker aan de slag voor 36-38 uur per week. Hierbij werk je in ieder geval de vrijdag. De overige werkdagen en -tijden zijn in overleg. De werkzaamheden starten vanaf 1 februari 2021 en duren ten minste zes maanden tot één jaar.

Werksfeer

Het team waarin jij als administratief medewerker in gaat werken, betreft een klein hecht team waar onder andere en verzekeringsarts deel van uit maakt. Vanwege de huidige maatregelen wordt er in principe vanuit thuis gewerkt.

Wat wij bieden
– Een bruto-uursalaris vanaf €11,45;
– Flexibele werktijden (tussen kantoortijden);
– Een uitdagende functie voor minimaal zes maanden;
– Werken in een hecht en gezellig team;
– Een boost voor jouw cv.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?