Frontoffice Medewerker – KVK – Arnhem

Kamer van Koophandel logo

Per direct een leuke klantgerichte baan met een juridisch tintje? Ga dan aan de slag als Frontoffice Medewerker bij de KVK in Arnhem! € 15,53 bruto per uur èn een gezellige werkomgeving!

Wat bieden wij jou

– € 15,53 b / u en reiskosten OV volledig vergoed;
– Goed bereikbare werklocatie in Arnhem;
– Intern (betaald) opleidingstraject bij KVK;
– Fulltime baan met werktijden overdag;
– Fase A detachering tot 1-6-2021;
– Gezellige informele werkomgeving!

Wie ben jij

Jij bent het visitekaartje van de KVK! Samen met je collega’s sta je ondernemers te woord die zich willen inschrijven in het handelsregister.

Je werkt bij de KVK in Arnhem. Af en toe kun je ook ingezet worden op andere locaties binnen team Oost. Daarnaast hebt je :

– een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding (liefst juridisch);
– goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– je hebt ervaring als Frontoffice Medewerker en bent per direct beschikbaar!

Wat ga je doen

Elke dag ga je het gesprek aan met startende ondernemers! Je beoordeelt, accepteert en registreert opgaven voor het handelsregister.

Je geeft relevante informatie en advies bij de eerste stap naar het ondernemerschap. Je verwerkt de administratie en zorgt dat de ondernemer met een goed gevoel de deur uit stapt! Je werkt dagelijks op kantoor.

Hier is een mondkapje verplicht en zijn er goede maatregelen getroffen voor jouw veiligheid en die van de klant!

Om dit werk te kunnen doen volgt een inwerktraject bij de KVK die afgesloten wordt met een examen. Met het certificaat op zak kun je zelfstandig aan het werk!
Je werkt dagelijks samen met je collega’s op kantoor en bent onderdeel van het frontoffice team Oost.

Waar ga je werken

De KVK is een publieke landelijke organisatie. Dagelijks zijn er ongeveer 1400 landelijke KVK-medewerkers actief om (offline en online) informatie, diensten en producten te leven voor ondernemend Nederland.

Zo helpen zij ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn zij het eerste aanspreekpunt voor startende ondernemers die zich willen inschrijven.

Ze beoordelen, accepteren en registreren diverse opgaven voor het Handelsregister. Samen zorgen ze ervoor dat de kwaliteit van het Handelsregister op een zeer hoog niveau staat!

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?