Financieel administratief medewerker bij Warmako – Rotterdam

Warmako logo

Ben jij een financieel administratief expert? Dan kun jij een belangrijke pion in onze organisatie worden! Op ons B2B platform Warmako.com komen innovatieve merken voor huisdieren in contact met miljoenen consumenten via internationale retail organisaties, dierenwinkels en alle belangrijke e-commerce platformen voor consumenten. Om onze internationale groeiambities verder in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar jou!

Door je secure organisatorische skills waarborg jij de kwaliteit en continuïteit van het bedrijf. Naast je financiële achtergrond heb je affiniteit met e-commerce en automatisering, waardoor het downloaden, importeren en automatisch verwerken van mutaties gesneden koek voor je is. Je vindt het leuk om mee te werken aan het opzetten van koppelingen. Daardoor kan facturatie en betalingsverkeer verder geautomatiseerd worden, zodat we sneller kunnen doorgroeien. Je schakelt snel tussen de verschillende administraties en landen en adviseert het management over verdere procesoptimalisaties.

Jouw profiel

Je bent een koning(in) met de boekhoudingsoftware van AFAS of vergelijkbaar pakket. Je zorgt voor een juiste, tijdige en volledige vastlegging van financiële gegevens en communiceert dit op heldere wijze naar de rest van het team. Naast je voorbereidende werk voor rapportages en jaarrekeningen, adviseer je over mogelijkheden voor procesoptimalisatie.

Taken en verantwoordelijkheden

Verwerken en verzenden van de in- en verkoopfacturen
Debiteurenbewaking en de opvolging hiervan
Voorbereiden en uitvoeren van crediteurenbetalingen
Betalingen verrichten in zowel euro’s als dollars
Voorbereiden BTW- en belastingaangifte i.s.m. de accountant
Verwerken van cijfers in financiële dashboards (Power BI) en analyses up-to-date houden
Verwerken van bank mutaties in diverse administraties
Importeren en verwerken van honderden betaalmutaties van betaalproviders en marktplaatsen als Mollie, Bol, Afterpay, Paypal

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?