Facturist(e) / Telefonist(e) / Receptionist(e) – Medex – Emmen

Als facturist(e) / telefonist(e) / receptionist(e) ben jij het gezicht en de stem van Medex. Medex staat bekend om de nauwe relaties met de klant, en daarom zorg jij als gastheer/- vrouw ervoor dat de klant altijd met een glimlach de deur uit gaat.

Daarnaast heb jij de taak om orders van klanten zo goed mogelijk te verwerken en daarbij de klant ook zo goed mogelijk te adviseren in het gebruik van de cosmetische producten per telefoon of mail.

Wie is Medex

Medex is een hoogstaand cosmeticabedrijf dat zich al sinds 1981 richt op de het creëren en produceren van producten op een ecologische manier. Deze producten worden in haar eigen laboratorium gefabriceerd dat tevens gevestigd is in Hebelermeer, Duitsland. Medex komt oorspronkelijk uit Nederlands en heeft daar nog steeds een vestiging, maar sinds 2013 is het hoofdkantoor in Duitsland. Medex is actieef in verschillende landen in Europa (en Azië). Nederland Duitsland en België worden direct vanuit Hebelermeer bewerkt, in de andere landen zijn zelfstandig importeurs actief.

Wie ben jij?

Je bent een sociaal en enthousiast persoon die van aanpakken houdt. Je hebt een passie voor cosmetica en daarbij zeer servicegericht. Je bent flexibel en helpt graag andere collega’s bij andere werkzaamheden, maar verliest eigen taken en verantwoordelijkheden niet uit het oog.

Aangezien Medex vlak over de grens is gevestigd beheerst je de Duitse taal zodanig, dat je Duitstalige relaties telefonisch en schriftelijk goed te woord kunt staan. Ben jij meerdere aantoonbare jaren actief geweest in een vergelijkbare functie, of MBO-geschoold? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Een professionele en succesvolle werkomgeving binnen een hoogwaardig cosmeticabedrijf.
Een team met jonge en prettige collega’s.
Een salaris passend bij jouw werkervaring en opleiding.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?