Ervaren naaister/naaier omgeving Hoogezand

MF Uitzendbureau

Ben jij handig achter de naaimachine en ben jij bekend met het naaien van gordijnen? Houd jij ervan om creatief bezig te zijn, in een gezellig team? Dat komt goed uit! Jij kunt eventueel per direct aan de slag in de omgeving van Hoogezand om mooie gordijnen te naaien.

Per 4 januari 2021 zoeken wij een ervaren naaister- of naaier die op zoek is naar een nieuwe baan en in het beste tot zijn recht komt in teamverband. Je ziet het werk liggen en springt bij waar nodig. Tijdens jouw dienst zorg je er voor dat je allerlei soorten gordijnen (ver)naait. Door jouw jarenlange werkervaring is dit voor jou geen enkel probleem. Je bent bekend met de volgende soorten plooien:

Enkele plooi;
Vlinder plooi;
Triple plooi;
Platte plooi;
Champagne plooi;
Zeilring met plooi;
Jouw werkdag start om 07.30 uur waarna er een overleg plaatsvindt met een kop koffie. Wat gaat wie vandaag doen? Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag. Jij weet precies welke order vandaag de deur uit moet. Je werkdag eindigt om 16.30 uur, behalve op de vrijdag. Op vrijdag geniet jij al extra vroeg van je weekend, namelijk om 12.45 uur!

Nadat alles er spik en span uitziet, zorg jij ervoor dat jouw bestelling gereed is voor verzending. Alles ingepakt en verzonden? Op naar de volgende opdracht!

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?