Enthousiaste orderpicker gezocht voor Gall en Gall in Delfgauw

Gall & Gall logo

Wat ga je doen?
Whisky en wijn. Gin en jenever. Champagne en cognac. Klinkt goed, toch? Wat nóg beter klinkt: je kunt er je werk van maken! Bij Gall & Gall natuurlijk: de grootste drankenspecialist van Nederland. Hun motto is: “Geen order is te groot, geen order is te klein en geen order is te ver”. Maar dan moet die wel verstuurd worden. Door jou! Wil jij werken met de beste dranken van de wereld? Lees snel verder en wellicht herken jij je in de eisen die wij stellen.

Waar ga je werken?
Via Olympia ga je aan de slag bij het DC van Gall en Gall in Delfgauw (tussen Den Haag en Rotterdam). Het DC staat bekend als een gezellig en familiair. Jij hebt vanaf werkdag 1 een nieuwe sportschool erbij, want naast de meters die je loopt in het distributiecentrum zullen er ook de nodige dozen door jou worden verplaatst. Samen met je collega’s zorg jij er elke dag weer voor dat elke bestelling tijdig wordt verzonden. Voor zowel de winkels van Gall & Gall als de bestelling die vanuit de consument thuis worden gedaan.

Wie ben je?
Als orderpicker bij Gall & Gall maak jij de bestellingen van de winkels en de particulieren compleet. En dat zijn er nogal wat. Het werk van een orderpicker is fysiek zwaar, dus je abonnement bij de sportschool kun je alvast opzeggen. Met jouw handscanner scan jij sneller dan je eigen schaduw alle producten en maakt ze klaar voor verzending. Uiteraard zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?