Een druk bezocht restaurant op Mallorca zoekt personeel!

Een druk bezocht restaurant op Mallorca zoekt personeel!

Na bijna een jaar vol onzekerheid en afwachten, is het zo ver, betere tijden komen er aan. Mallorca is gestart met het vaccinatie programma en de zomer van ons leven staat voor de deur.
Werken onder de zon op Mallorca en feesten is de combinatie voor deze functie. Jij wordt één van de gezichten in onze mooie zaken aan de Playa! Wil je graag werken in het buitenland en tegelijk ontzettend veel genieten? Laat dit avontuur dan niet aan je voorbij gaan. We vertellen je graag meer over deze vacature in Mallorca.

Jouw nieuwe uitdaging!
Tijdens jouw vakantiewerk in Mallorca heb je de perfecte holiday job. Hola Sangria (typisch Spaans drankje), bruine tan en zomerse temperaturen. Je werkt samen met de leukste collega’s in de bediening en kan iedere avond na het werken gezellig nog even met hen een drankje drinken (of twee). Met zes verschillende zaken en concepten werk je met je collega’s voor één doel: ultieme gezelligheid en service! Ben je de ‘stadsdrukte’ zat? In je vrije tijd kun je met je voeten in het zand volop genieten van het goede Mediterrane leven op het strand. Onze favoriet: Cala Millor, een prachtig parelwit strand met helder blauw water. Bezoek ook het mooie centrum van Palma, heerlijk om doorheen te lopen en cultuur op te snuiven. Overal zie je hippe bakkertjes, verscholen tapasbarretjes (kijk, daar houden we van) en zandkleurige huisjes met balkonnetjes en luikjes aan de ramen.
Kortom – wild guess – je gaat de tijd van je leven bij deze functie in Mallorca krijgen! Dus ga jij het avontuur aan en kom je werken in Mallorca deze zomer? Zorg dan dat je er snel bij bent en solliciteer dan nu op deze vacature in het buitenland.

Lees hier meer: https://bit.ly/2Myzi3X

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?