Coördinator Administratie Beheer en Exploitatie (buitensport) – Gemeente Dordrecht – Dordrecht

Gemeente Dordrecht logo

Ben jij een administratieve duizendpoot, die werk ziet en van aanpakken weet? Dan zoeken wij jou!

Gemeente Dordrecht heeft een vacature voor een

Coördinator Administratie Beheer en Exploitatie (buitensport)

Sport verbindt, raakt en levert daarmee een niet te missen bijdrage aan de ontwikkeling van de stad. Vanuit deze overtuiging werkt de gemeente Dordrecht aan de kracht van sport in Dordrecht.

Wat ga jij bij ons doen als Coördinator Administratie Beheer en Exploitatie?

Als coördinator Beheer en Exploitatie ligt jouw uitdaging in het zelfstandig voeren van onze gehele buitensportadministratie. Jij bent het startpunt van ons facturatieproces. Dit doe je op een gestructureerde en overzichtelijke manier.

Je bent ons visitekaartje en je staat in direct contact met onder meer de gebruikers van onze sportaccommodaties. Je staat hen bij vragen en klachten professioneel en klantvriendelijk te woord. Jij bent in staat om jouw communicatieve vaardigheden af te stemmen op de verschillende gebruikers die je spreekt en kunt in deze rol jouw communicatieve vaardigheden combineren met jouw gestructureerde en overzichtelijke manier van werken.

Taken waar jij je mee bezig gaat houden zijn onder andere:

Daarnaast heb je de zorg en verantwoordelijkheid voor de sleuteladministratie en de lopende contracten. Ook de aanvraag van en controle op de afrekening van de verschillende NUTS-diensten en het doorvoeren van wijzigingen in het digitale beheersysteem van de gemeentelijke buitensportaccommodaties behoren tot je takenpakket.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?