Conciërge – Praedinius Gymnasium – Groningen

ConciërgePraedinius GymnasiumGroningen

Beschrijving

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan trainingen en opleidingsmogelijkheden.

School
Het Praedinius Gymnasium is een categoraal, zelfstandig gymnasium, dat leerlingen op een goede manier
voorbereidt op het wetenschappelijk vervolgonderwijs, door middel van een uitgebreid en diepgaand curriculum. Wij vinden het van belang dat onze leerlingen kritische, creatieve en mondige burgers worden met een wetenschappelijke oriëntatie. Het Praedinius Gymnasium streeft ernaar een leerlinggerichte school te zijn: er bestaan laagdrempelige verhoudingen tussen leerlingen en personeel; leerlingen uit verschillende milieus voelen zich thuis op het Praedinius Gymnasium. Het Praedinius Gymnasium heeft een Technasium en is een Begaafdheidsprofielschool en een Olympiadeschool en kent diverse leerlingenverenigingen.

Functie
Wij zijn per direct op zoek naar een energieke, enthousiaste en initiatiefrijke conciërge (facilitair en onderhoudsmedewerker A) die goed is in de omgang met leerlingen en weet van doorpakken. Je maakt onderdeel uit van het Onderwijs Ondersteunend Personeel (OOP) dat het onderwijs daar waar nodig ondersteunt. Het betreft een tijdelijke vacature op formatie met uitzicht op een vaste aanstelling.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?