Callcenter medewerker (Sales) bij Hyperion Group – Deventer

Logo Hyperion Group

Hey jij!

Wil jij werken als callcenter medewerker bij Hyperion Group en tegelijkertijd je eigen salaris bepalen op basis van je skills en inzet?

Lees dan gauw verder!

Voor ons callcenter in Deventer zijn wij op zoek naar callcenter medewerkers in de sales.

Het bedrijf in het kort:

Dit is de beste en leukste callcenter van Nederland op het gebied van sales met ruim 130+ medewerkers. Hierbij hoort een informele sfeer en leuke acties, borrels en personeelsuitjes om de team spirit telkens te verbeteren. Dit bedrijf is op loopafstand van het station en daarnaast staat er een bushalte voor de deur.

Binnen dit bedrijf wordt jij door professionele trainers opgeleid om een echte sales tijger te worden en leer je de beste verkooptechnieken zodat jij telkens hoger gaat scoren en dus ook steeds meer gaat verdienen!

Wat zijn je werkzaamheden?

Het gaat hierbij om een inbound en outbound functie. Je belt klanten op om hun te helpen met het besparen bij hun energiecontract. Je gaat samen met de klant kijken naar het huidige verbruik en op basis daarvan ga jij samen met de klant vergelijken wat de beste optie is. Daarnaast ga jij ook inbound gesprekken voeren en help jij de klanten met vragen. Dit zijn dus geen koude leads en als jij bereid bent om voor de volle 100% te gaan, zal jij zonder problemen je targets behalen en dus ook telkens meer gaan verdienen.

Callcenter ervaring is geen must, je krijgt in het begin een uitgebreide training waarin wij je alles zullen leren en daarnaast zijn er altijd trainers en coaches op de werkvloer die je kunnen ondersteunen bij je verkoopgesprekken.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?