Callcenter medewerker Corona Crisis – Olympia – Landelijk

Logo Olympia

Als callcenter medewerker lever je een bijdrage aan de landelijke bestrijding van de corona crisis.
Je bent hiervoor dagelijks inzetbaar op telefonische dienstverlening. Als iemand belt, stel je een aantal vooraf geformuleerde vragen om de relevante gegevens te achterhalen. Vervolgens plan je een afspraak in.
Vanwege de ernst en gevoeligheid van de corona crisis geldt voor deze dienstverlening een strikte geheimhouding als het gaat om de inhoud van alle gesprekken. Deze mogen dus niet gedeeld worden met derden, ook niet met jouw leidinggevende. Het beantwoorden van medische vragen behoort niet tot de verantwoordelijkheid van de medewerker.
Een uitstekend inlevingsvermogen is een must.
Mensen die bellen hebben mogelijk allerlei vragen. Hier ga je op zeer gepaste wijze mee om. Daarnaast ben je je voortdurend bewust van de context – namelijk de bestrijding van de corona crisis – waarin je opereert.
Je werkt volledig vanuit huis en doet dat middels een Bring Your Own Device (BYOD) constructie.

Arbeidsvoorwaarden
• Vast werk
• Een baan voor de duur van 3 tot 12 maanden
• Je kan zowel parttime (24-28 uur) of (28-32 uur) of fulltime (28-32 uur) aan de slag
• Een salaris van € 10,- per uur
• Je bouwt vakantiedagen en 8% vakantiegeld op
• Flexibele werktijden tussen maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur

Uren:40
Dienstverband:tijdelijk werk

Over de werkgever
Je gaat via Olympia werken voor een landelijk contact center die gevestigd is door heel Nederland dat voor de bestrijding van Corona telefonische ondersteuning biedt. Je werktijden zijn flexibel van maandag t/m zondag tussen 8.00 – 20.00 uur. Je kan parttime (vanaf 24 uur per week) of fulltime werken, dit kan je zelf aangeven. Je werkt vanuit huis en krijgt coaching, training en sturing op afstand. Voordat je gaat starten krijg je digitaal een training van meerdere dagen, hierin helpen ze je met het installeren van de programma’s en zullen ze je klaar stomen voor je eerste gesprekken!

Vaardigheden
Gezien het een cruciaal bericht is wat je met mensen deelt, is het van belang dat je gebruik maakt van de aangeboden tools en het script, en nog belangrijker, hierin vergeet je niet het menselijke en empathische aspect uit het oog. Voor sommige mensen is het namelijk een aangrijpende situatie.

Jij staat klaar voor de mensen om je heen, zeker in deze tijd en wil in deze tijd je steentje bijdragen. Dit is jouw kans om hiervan je werk te maken. Jij bent empathisch en hebt een vriendelijke en professionele stem, waardoor je gemakkelijk gesprekken voert in het Nederlands en Engels. Het omgaan met verschillende computerprogramma’s gaat jou makkelijk af en je kan snel schakelen.

Daarnaast voldoe je aan één van de volgende criteria:
• Je volgt een HBO-opleiding en je hebt ervaring met callcenterwerk
• Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en ervaring met callcenterwerk
• Je hebt een MBO opleiding afgerond in de zorg en hebt enige ervaring met callcenterwerk

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?