Bibliotheek Emmen is op zoek een HR adviseur (24 – 32 uur per week)

Bibliotheek Emmen logo

Houd je van afwisseling en wil je bijdragen aan een organisatie in verandering? Haal je voldoening uit zowel operationele, tactische als strategische vraagstukken? Dan gaan wij graag in gesprek met jou. De Bibliotheek Emmen is namelijk op zoek naar een: HR adviseur (24 – 32 uur)

Bibliotheek Emmen is volop bezig om haar maatschappelijke rol in te vullen in de gemeente Emmen en past haar organisatie hierop aan. Bibliotheek Emmen heeft 4 vestigingen, 6 servicepunten en 2 bibliobussen. Er werken 55 medewerkers en ca. 100 vrijwilligers. Samen organiseren zij diverse activiteiten en projecten met en voor scholen, kinderopvang, inwoners, bezoekers en maatschappelijke partners.

Relevante thema’s en ontwikkelingen voor de komende jaren betreffen het samengaan met cultureel kennis- en expertisecentrum De Kunstbeweging, de strategische koers in relatie tot de dienstverlening en daarbij passende organisatieontwikkelingen. De strategische koers leidt stapsgewijs tot een andere organisatiestructuur met nieuwe functies. Tegelijkertijd speelt de transitie naar zelfsturende teams een belangrijke rol.

De functie

De HR adviseur ontwikkelt en initieert beleid op een breed gebied en ‘Verandermanagement’, ‘Projecten’ en ‘Organisatieontwikkeling’ zijn de kernbegrippen bij de invulling van deze functie. De HR adviseur valt rechtstreeks onder de directeur en is een belangrijke schakel in de personeels- en organisatieontwikkeling waarin hij/zij samenwerkt met de teammanagers. Naast beleid, ontwikkeling en advies wordt er ook een rol in de uitvoering verwacht. De personeels- en salarisadministratie is uitbesteed.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?