Besturingstechnicus – Holland Malt – Eemshaven

Besturingstechnicus

De uitdaging
Jij bent als Besturingstechnicus verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van het procesbesturingssysteem. Je bent onderdeel van onze kleine, hechte service afdeling die ervoor zorgt dat dagelijks een essentiële grondstof voor bierbrouwerijen wereldwijd geproduceerd en uitgeleverd kan worden.

Wat ga je doen?

Jij bent dé technicus op gebied van besturingstechniek, procesautomatisering en elektrotechniek, mede verantwoordelijk voor beleid, vervanging, updates, storingen en modificaties aan alle elektronische installaties binnen de mouterij Eemshaven.

Je gaat werken met de nieuwste besturingstechnieken (o.a. TIA Portal Step7 en WinCC). In zowel hardware als (applicatie) software ontwerp en beheer jij de besturingssystemen.
Wijzigingsvoorstellen over procesbesturing vertaal je naar een functioneel en technisch ontwerp. Je realiseert dit in hard- en softwarewijzigingen.

Als Besturingstechnicus zorg je voor probleemanalyses en het ontwikkelen van de oplossing aan elektrotechnische installaties. Je maakt het ontwerp én gaat de werkvloer op om de implementatie en oplevering te verzorgen.

Bij grotere opdrachten ben je verantwoordelijk voor het uitschrijven van projecten, die je vervolgens uitbesteedt aan een externe partij. Uiteraard begeleid je de uitvoer van dit project.

Dit bieden wij jou

Een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. Daarnaast vind je bij ons een open cultuur in een informele werkomgeving, waar de kernwaarden ondernemerschap, eigenaarschap en samenwerken voorop staan. Uiteraard bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, met oog voor interne opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben speciaal hiervoor een Bavaria Academy opgericht.

En ja, op zijn tijd een heerlijk biertje proeven uit onze ruime selectie van mooie biermerken hoort er ook bij.

Bekijk hier de hele vacature…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?