Assistent intake en service – Regionaal Service Centrum – Politie – Amsterdam

Logo politie
Logo politie

Kom jij het beste tot je recht in een hectische werkomgeving waar je moet multitasken? Heb jij feeling voor dienstverlening? Het Regionaal Service Centrum in Amsterdam is op zoek naar meerdere enthousiaste assistenten intake en service.

Wat ga je doen?
Het Regionaal Service Centrum (RSC) in Amsterdam is een dynamische afdeling die 24/7 in verbinding staat met de burger, door middel van telefonie (0900-8844 – geen spoed, wel politie), e-mail en social media. Dienstverlening aan de burger, in kwaliteit en tijdigheid; dát is waar het bij het RSC om draait.

Als assistent intake en service beantwoord en verwerk je de 0900-8844 telefonie. Elk gesprek is anders, waardoor je verschillende gesprekstechnieken moet kunnen inzetten en vlot moet kunnen schakelen en analyseren. Tevens sta je de burger te woord en help je waar nodig via e-mail en social media. Je plant afspraken voor aangiftes, geeft antwoord op vragen en informatieverzoeken. Meldingen zet je door naar de juiste interne en externe kanalen. Het opnemen van telefonische aangiften en het verwerken van internetaangiftes behoren ook tot jouw werkzaamheden.

Waar ga je werken?
Het Regionaal Service Centrum (RSC) staat middenin de veranderende maatschappij. Wij zijn 24/7 bereikbaar en handelen voor de regio Amsterdam alleen al ruim 300.000 telefoongesprekken per jaar af. En op korte termijn zal het RSC Amsterdam ook participeren in de landelijke (telefonische) samenwerking. Elk contact met de burger is anders, van een eenvoudig informatieverzoek tot een complexe individuele of maatschappelijke casus. Wij zorgen dat ze in alle gevallen zo goed mogelijk worden geholpen. Jij maakt daarbij het verschil, jouw handelen en sturing heeft invloed op het imago van en het vertrouwen in de politie. Het RSC Amsterdam is een hectische en dynamische omgeving, waar verandering geen uitzondering maar regel is. Daar moet je tegen kunnen en intrinsiek je bijdrage aan willen leveren.

Wie ben jij?
Werken in Amsterdam betekent contact hebben met een enorme diversiteit aan bewoners van de stad en omstreken plus de grote stromen aan toeristen. De bewoners en bezoekers van Amsterdam zijn mondig, veeleisend en spreken niet altijd Nederlands. Daarom is het belangrijk dat je sowieso stevig in je schoenen staat en in ieder geval ook de Engelse taal machtig bent. Je bent dienstverlenend, klantgericht, doortastend en kordaat. Het spreekt voor zich dat je goed kunt luisteren en snel kunt analyseren wat het probleem is. Je kunt je inleven in de mensen die je aan de telefoon krijgt, maar houdt de benodigde professionele afstand om je werk te kunnen doen. Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig, en bent betrokken bij het werk en de politieorganisatie. Waarbij je graag samenwerkt in een mooi divers team. Daarnaast is het van belang dat je vaardig bent met computersystemen en in staat bent om snel en accuraat zaken digitaal vast te leggen. Tot slot ben je flexibel; het RSC is 24/7 bereikbaar wat maakt dat er ook gewerkt wordt op zon- en feestdagen in afwijkende werk (en dus ook reis)tijden.

Verder vragen we van jou:

– een vmbo/mbo 2-diploma;
– bij voorkeur een boa-diploma (of de bereidheid om dit te behalen);
– bij voorkeur callcenter ervaring;
– goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
– goede mondelinge beheersing van de Engelse taal;
– bereidheid tot het volgen van functiegerichte opleidingen.

Wat wij bieden
De standplaats is Amsterdam. Er is ruimte voor 10 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Daarbij is werken in deeltijd mogelijk met een minimum van 24 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van één jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

– een bruto maandsalaris van minimaal € 1.976,- en maximaal € 3.034,- (schaal 5 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
– 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
– goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
– De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is assistent intake & service B.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?