Allround Medewerker Facilitaire Dienst – Helmond (€13,04 per uur)

Tempo Team Logo

Wil jij werken in 2 ploegen voor een mooi salaris? Ga dan aan de slag als Allround Medewerker Facilitaire Dienst!

Wat bieden wij jou
Mooi salaris van €13,04
Wisselende werktijden en dagen

Wie ben jij
Je bent fulltime beschikbaar in wisselende diensten. De ene week werk je van dinsdag t/m zaterdag, de andere week van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 06.00 – 15.00 uur en van 14.30 – 23.00 uur.

Beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt al enige relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;
Hebt ervaring met het verdelen van taken en het geven van instructies aan collega’s;
Bent resultaatgericht, proactief, accuraat en flexibel ingesteld;;
Kan goed samenwerken en draagt bij aan een gezamenlijk resultaat;
Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord- en geschrift.

Wat ga je doen
Jij bent o.a. het eerste aanspreekpunt voor een team van +/- 20 facilitair medewerkers. Je verdeelt de werkzaamheden voor dit team (voornamelijk schoonmaakwerkzaamheden), biedt jouw collega’s ondersteuning en begeleiding, faciliteert hen (uitreiking bedrijfskleding en schoonmaakmiddelen), bewaakt de voortgang én controleert en borgt de kwaliteit op het gebied van HACCP, BRC en de geldende bedrijfsregels.

Met je proactieve houding zie je het werk liggen en pak jij alles op waar nodig. Je vindt het leuk om taken te delegeren, als vraagbaak te fungeren voor collega’s en problemen op te lossen. Je bent communicatief vaardig. Ook ben je goed in het oplossen van problemen en heb je de mentaliteit van een echte aanpakker. Je bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen. Je komt gemaakte afspraken altijd na en jouw collega’s kunnen blindelings op jou vertrouwen. Mede door jouw accuraat handelen weet iedereen dat de taak die aan jou wordt opgedragen ook perfect en direct wordt uitgevoerd.

De coördinatie van de werkzaamheden op de werkvloer;
Aan de slag als de rechterhand van de Teamleider Facilitaire Dienst;
Beheren van de voorraden en coördineren van de beveiliging;
(Kleine) opknapwerkzaamheden uitvoeren in- en rondom het gebouw;
Toenzien op activiteiten zoals technisch onderhoud en rijdend materiaal;
Waar nodig klein technisch apparatuur repareren;
Ook sta je onze leveranciers netjes te woord en vervang jij de Teamleider Facilitaire Dienst (gedeeltelijk) bij zijn afwezigheid.

Waar ga je werken
Onze opdrachtgever is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades.

Binnen de organisatie rapporteer jij aan de Teamleider Facilitaire Dienst. Je werkt direct en indirect samen met alle afdelingen binnen het bedrijf en het toegewezen team.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?