Algemeen Medewerker Crematorium – PC Uitvaart – Alphen aan den Rijn

PC Uitvaart Logo

In de functie van Algemeen Medewerker Crematorium verricht je werkzaamheden ter voorbereiding en begeleiding van een uitvaart. Daarnaast bedien je de crematieoven en verzorg je de as verwerking.

Al sinds 1931 is PC Uitvaart actief in de uitvaartbranche in de regio Groot-Amsterdam. Tot de activiteiten behoren uitvaartbegeleiding, exploitatie van uitvaartlocaties (uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen) en financiële dienstverlening (sparen). De markt verandert razendsnel en PC Uitvaart verandert in hetzelfde tempo. We staan voor Alles voor een goed afscheid dus zoeken we continu naar manieren om optimaal op de klantwensen van vandaag én de toekomst in te spelen.

PC Uitvaart in Alphen aan den Rijn wil de komende jaren verder groeien als belangrijke speler in ons werkgebied door het aanbieden van excellente dienstverlening en faciliteiten.

Wij zoeken een enthousiaste:

Algemeen Medewerker Crematorium – Alphen aan den Rijn (gemiddeld 65-104 uur per maand, 15-24 uur per week)

In de functie van Algemeen Medewerker Crematorium verricht je werkzaamheden ter voorbereiding en begeleiding van een uitvaart. Daarnaast bedien je de crematieoven en verzorg je de as verwerking. Je wordt voornamelijk ingezet voor de locatie Alphen aan den Rijn, maar kunt ook op andere locaties binnen PC Uitvaart ingezet worden.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?