Administratief medewerker vaccinatielocatie COVID-19 – GGD Hollands Noorden – Alkmaar

GGD Hollands Noorden logo

e GGD heeft een belangrijke taak in de bestrijding van het coronavirus. Zo kunnen alle inwoners van onze regio met corona-gerelateerde klachten sinds 1 juni 2020 bij ons getest worden. In 2021 starten wij met fase twee, het vaccineren. Wil jij een bijdrage leveren in de bestrijding van corona? Ben jij administratief sterk en klantgericht? Kom ons dan ondersteunen als:

Administratief medewerker vaccinatielocatie

(minimaal 16 uur per week, minimaal 6 maanden beschikbaar)

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker lever je een bijdrage aan het vaccineren van de bevolking op grote schaal. We starten in januari 2021 met de zorgverleners en daarna wordt er uitgebreid naar het vaccineren van de overige doelgroepen. De personen die komen om zich te laten vaccineren, worden begeleid gedurende het vaccinatieproces. Zij melden zich aan bij de balie, worden begeleid richting de priklijnen en hun gegevens worden administratief verwerkt. Hier kom jij als begeleider en administratief medewerker in beeld.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding of hoger. * Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met administratieve werkzaamheden. * Je hebt ervaring met diverse computersystemen en/of maakt dit snel eigen. * Je bent representatief, accuraat en klantvriendelijk. * Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. * Je bent in het bezit van eigen vervoer. * Je bent op korte termijn beschikbaar en bereid om in de avond en in het weekend te werken.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?