Administratief medewerker P&O-Services – Ommelander Ziekenhuis Groningen – Scheemda

Ommelander Ziekenhuis logo

Je bent goed in het voeren van de personeelsadministratie en hebt er plezier in om de collega’s van de afdeling P&O op dit gebied te ondersteunen.

Hierbij maak je gebruik van je uitstekende digitale vaardigheden. Je ziet in de (digitale) processen kansen voor verdere optimalisatie en je doet hiertoe concrete voorstellen.

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en een gedegen kennis van P&O werkzaamheden en relevante wet- en regelgeving.

Je houdt van samenwerken en neemt daarin ook initiatief. Bovenal ben je servicegericht en het toegankelijke eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers.

Kennis van Profit (Afas) is een pre.

De functie

Je werkt samen met de P&O-adviseurs, de Opleidingsadviseurs en de andere collega’s van P&O voor meerdere clusters. Je verwerkt digitaal administratieve informatie en bewaakt procedures op het gebied van werving en selectie.

Je stelt arbeidsovereenkomsten op, verwerkt binnenkomende mutaties en verzuimgegevens en ondersteunt in het verzamelen en opstellen van managementinformatie.

De afdeling werkt met systemen als Profit (Afas), OWS (Ortec) en CAPP (Defacto).

De afdeling

De afdeling P&O ondersteunt en adviseert bij personeels- en opleiding gerelateerde zaken. Klantgerichtheid en klantbeleving zijn kernwoorden van de afdeling.

Dat betekent het zoeken naar mogelijkheden, het openstaan voor de aanpak en ideeën van een ander en het continue afstemmen tussen de behoefte van de klant en het administratieve proces.

Op de afdeling P&O werken P&O- en opleidingsadviseurs, medewerkers P&O-services en medewerkers P&O administratie. P&O-services en de P&O-administratie zorgen samen voor een goede, tijdige en volledige personeels- en salarisadministratie en is beschikbaar voor vragen over zowel de inhoud, de processen als de systemen bij P&O.

De afdeling ontwikkelt zich naar een meer servicegerichte aanpak. Hierbij hoort de overtuiging dat administratie een hulpmiddel is en geen doel op zich.

De organisatie

Het Ommelander Ziekenhuis Groningen is gevestigd in Scheemda. Ruim 1200 medewerkers en circa 100 specialisten geven zorg aan ongeveer 120.

000 inwoners van Noord- en Oost-Groningen. De lijnen zijn kort en er heerst een ongedwongen werksfeer. Zorg bieden we aan vanuit de gedachte : zorg dichtbij als het kan en verder weg als het moet’.

Dit betekent ook dat we in nauwe samenwerking met andere zorgverleners in de regio onze ziekenhuiszorg steeds meer afstemmen op het zorgaanbod dichtbij huis.

Wij zijn een zelfstandig onderdeel van het UMCG.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?