Administratief medewerker op de orderadministratie bij de Asser Glas & Verfhandel te Assen

Asser glas en verfhandel

Ben jij klantgericht, stressbestendig en administratief sterk? Word dan administratief medewerker op de orderadministratie bij de Asser Glas & Verfhandel te Assen.

Wat ga je doen In deze Fulltime functie ben jij als medewerker orderverwerking dé belangrijke schakel. Jij zorgt namelijk voor alle belangen van de verschillende partijen zodat deze op elkaar afgestemd zijn. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om klanten correct te benaderen. Jij doet dit dan ook punctueel en foutloos. In het begin ga je collega’s administratief ondersteunen bij het verwerken van al onze orders. Later ga jij ook offertes maken, klantadvies geven, klachtmeldingen behandelen en geleverde orders factureren.

Waar ga je werken De Asser Glas en Verfhandel is een vooraanstaande onderneming op het gebied van levering en advisering van glas- en verfproducten in Noord Nederland. Met vestigingen in Assen, Groningen en Winschoten bieden wij de noordelijke markt een breed assortiment glas, glasproducten, verven en lakken en non-paint. Je zult komen te werken op onze vestiging te Assen. Geen dag zal hier hetzelfde zijn.

Wie ben jij Als administratief medewerker op de orderadministratie bij de Asser Glas & Verfhandel ben jij een energieke persoonlijkheid die het werk ziet liggen. Je schakelt snel en denkt in mogelijkheden. Daarnaast ben je klantgericht, stressbestendig, positief en professioneel ingesteld.. Je vindt het leuk om administratieve werkzaamheden te doen en gaat daarin georganiseerd en accuraat te werk. De Nederlandse taal beheers jij uitstekend in woord en geschrift.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?