Administratief medewerker Export – Jongerenuitzendbureau JAM – ‘s-Hertogenbosch

Logo Jamwerkt
Logo Jamwerkt

Vind jij het interessant om te kijken hoe de documentatie en internationale transport geregeld wordt achter de schermen? Heb jij een administratieve opleiding behaald?

WAT GA JE DOEN?
Als administratief medewerker export kom je te werken op de administratieve afdeling van dit bedrijf. Jij bent mede verantwoordelijk voor de uitgaande verzendingen, ook op het gebied van wet- en regelgeving. Het is een veelzijdige functie waar geen dag hetzelfde is en er ook geschakeld wordt met de klanten die uit het buitenland komen. Als administratief medewerker export is het belangrijk dat je de gehele doorstroom van orders en de verwerking van deze orders goed verwerkt in het systeem. Je behoudt het overzicht op je afdeling en je hebt veel contact met collega’s op andere afdelingen, zoals de logistieke afdeling en de afdeling processen. Jij gaat er dus voor zorgen dat de hele verzending naar het buitenland op rolletjes verloopt.

Naast het bovenstaande ga je ook het hele exporttraject oppakken. Jij zorgt ervoor dat het vervoer per boot of per land wordt geregeld. Hierbij stel jij ook de klanten op de hoogte van de aankomende verzending en wanneer deze plaatsvindt. Dit houdt in dat je laadlijsten maakt voor je collega’s op de logistieke afdeling, vrachtbrieven in orde maakt en controleert of alles wat jij hebt gedaan wel in volledigheid klopt.

WERKZAAMHEDEN
Nacontroleren van het hele exportproces
Het verwerken van bonnen en orders zowel inkoop als verkoop
Vaststellen van verzendingen wanneer en hoe deze plaats gaan vinden
Internationaal contactpersoon voor transporteurs en klanten
Maken van exportdocumenten

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?
Je hebt minimaal MBO 4 werk en denkniveau
Kennis van export of hier meer in willen verdiepen
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré
Goede kennis van het microsoft office pakket
Ervaring in een internationale export omgeving

WAAR GA JE WERKEN?
Je komt te werken in een bedrijf dat al 60 jaar een toonaangevende organisatie is op het gebied van vleesverwerking. Het bedrijf is in de jaren uitgegroeid naar een organisatie met in totaal meer dan 600 werknemers. Het bedrijf heeft 3 vestigingen verdeeld over Noord-Oost Brabant en Eindhoven. Binnen de organisatie werken veel personen die affiniteit hebben met dieren en het boerenleven. De organisatie is erg persoonlijk en begaan met hun werknemers. Iedereen wordt gewaardeerd binnen het bedrijf. Binnen de organisatie hangt een informele en gezellige werksfeer: een open cultuur waar alles tegen elkaar gezegd kan worden.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?